JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
823 krFlixbus
259 krMalta Air
sön
5 dec.
966 krFlixbus
113 krRyanair
mån
6 dec.
856 krFlixbus
113 krRyanair
tis
7 dec.
801 krFlixbus
113 krRyanair
ons
8 dec.
746 krFlixbus
113 krRyanair
tors
9 dec.
691 krFlixbus
113 krRyanair
fre
10 dec.
559 krFlixbus
316 krRyanair
lör
11 dec.
746 krFlixbus
265 krMalta Air
sön
12 dec.
724 krFlixbus
316 krMalta Air
mån
13 dec.
559 krFlixbus
113 krRyanair
tis
14 dec.
559 krFlixbus
113 krRyanair
ons
15 dec.
801 krFlixbus
113 krRyanair
tors
16 dec.
856 krFlixbus
213 krRyanair
fre
17 dec.
998 krFlixbus
304 krRyanair
lör
18 dec.
987 krFlixbus
575 krMalta Air
sön
19 dec.
933 krFlixbus
428 krRyanair
mån
20 dec.
856 krFlixbus
265 krMalta Air
tis
21 dec.
911 krFlixbus
316 krRyanair
ons
22 dec.
1317 krFlixbus
383 krRyanair
tors
23 dec.
1020 krFlixbus
924 krRyanair
fre
24 dec.
856 krFlixbus
643 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Bryssel och Rom

distanceAvstånd1173 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg163 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Alitalia, Brussels Airlines, Malta Air, Iberia, Lufthansa, Vueling, Eurowings eller Air Europa

Flyg från Bryssel till Rom är resa 1173 km lång och tar i genomsnitt 2 h med våra partner som Ryanair, Alitalia, Brussels Airlines, Malta Air, Iberia, Lufthansa, Vueling, Eurowings eller Air Europa. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 163 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 113 kr. Passagerare flyger oftast från Brussels Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips

Flyg från Bryssel till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Bryssel to Rom.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Bryssel till Rom vara?
Flyg biljetter från Bryssel till Rom kan kosta så lite som 113 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Bryssel till Rom.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Bryssel till Rom?
Att resa med flyg från Bryssel till Rom kostar i genomsnitt 163 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Rom och Bryssel med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Bryssel till Rom? Avståndet mellan Bryssel och Rom med flyg är runt 1173 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Bryssel till Rom kan du få.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Bryssel till Rom med flyg?
Restiden med flyg från Bryssel till Rom kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h.
Vilken är den mest använda flygplatser i Rom och i Bryssel?

När man reser med flyg från Bryssel till Rom kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Bryssel på Brussels Airport och de flesta anländer till Rom på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Bryssel och Rom?

När du åker från Bryssel kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Brussels Airport och ligger 10.8 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Rom kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Bryssel till Rom med flyg?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Bryssel till Rom kan du ta flyg med Ryanair, Alitalia, Brussels Airlines, Malta Air, Iberia, Lufthansa, Vueling, Eurowings eller Air Europa. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Bryssel och Rom för att se vilka bekvämligheter de har.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Bryssel till Rom?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Bryssel och Rom. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Bryssel till Rom så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med flyg reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med flyg till Rom besöker ofta även Milan, Florens eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Rom och de andra populära destinationerna.