Res från Örebro till Stockholm

Resealternativ
från Örebro till Stockholm

Du kan ta dig från Örebro till Stockholm med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
train

För att ta dig från Örebro till Stockholm29 maj så rekommenderar vi att ta ett tåg då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

19:111tim.56
Örebro centralstation
21:07Stockholms centralstation
210 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
19:111tim.56
Örebro centralstation
21:07Stockholms centralstation
210 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
08:082tim.07
Örebro centralstation
10:15Stockholms centralstation
210 kr1Enkelresa
0 byten
08:131tim.53
Örebro centralstation
10:06Stockholms centralstation
281 kr1Enkelresa
0 byten
18:081tim.57
Örebro centralstation
20:05Stockholms centralstation
281 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

mån
29 maj
tis
30 maj
ons
31 maj
tors
01 juni
fre
02 juni
lör
03 juni
sön
04 juni
mån
05 juni
tis
06 juni
ons
07 juni
tors
08 juni
fre
09 juni
lör
10 juni
sön
11 juni
mån
12 juni
tis
13 juni
ons
14 juni
tors
15 juni
fre
16 juni
lör
17 juni
sön
18 juni

Reseinformation mellan Örebro och Stockholm

distanceAvstånd162 km
modeTillgängliga transportmedelBuss
fastestSnabbaste transportmedelBuss • 167 kr • 2 h 40 min
carriersPopulära resebolagFlixbus

Res 162 km med buss mellan Örebro och Stockholm. Flixbus är det bolag som normalt trafikerar denna färdvägen. Resande kan även åka direkt med buss från Örebro till Stockholm.

Resa från Örebro till Stockholm

Fågelvägen är det drygt 16 mil mellan Örebro och Stockholm. Eftersom såväl järnvägen som motorvägen E18 går via Västerås norr om Mälaren blir sträckan i de fallen stället drygt 20 mil. En alldeles för kort sträcka för att flyg ska vara något alternativ. Som tur är finns det utmärkta buss- och tågförbindelser mellan städerna.

Resa från Örebro till Stockholm med tåg

SJ är det bolag som både har flest avgångar mellan städerna och snabbast förbindelser. Resan tar i regel en bit under två timmar det går oftast flera tåg varje timme, och vid rusningtiden i samband med arbetsdagens början och slut behöver du sällan vänta mer än en kvart på nästa tåg. Tidigaste direktavgången på vardagar är klockan 5:04 och senaste klockan 20:46. På lördagar går tidiga avgången klockan 7:48 och på söndagar klockan 8:46.

Resa från Örebro till Stockholm med buss

Swebus har mellan fyra och sju dagliga direktbussar från Örebro till Stockholm. Tätast mellan avgångarna är det kring helgerna. Den planerade restiden ligger i regel på två timmar och 40 minuter. Måndag till lördag är den tidigaste avgången är klockan 3:50, och den senaste klockan 18:00. På söndagar går det även en sen avgång klockan 19:00.

Nettbuss kör från Örebro till Stockholm med sitt varumärke Bus4You, samt med underleverantören BT Buss. Måndag till torsdag går två avgångar, varav den tidiga trafikeras av Bus4You med avgång klockan 7:55, utom på måndagar då den avgår klockan 8:25. Den sena avgången trafikeras av BT Buss klockan 11:35. På fredagar går samma avgångar som tisdagar till torsdag, plus att det även går en Bus4You klockan 2:45. Samma avgång återfinns på lördagar, följt av klockan 7:30 och 11:50. På söndagar går fyra avgångar, varav den tidigaste klockan 10:25 och den senaste klockan 18:10.

Flixbus har en daglig direktbuss klockan 4:05 måndag till lördag och en timma tidigare på söndagar.

Restips: Resor från Örebro to Stockholm

Restips: Enkla resor till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Stockholm.
FAQs

Att komma från Örebro till Stockholm inbegriper att ta en/ett buss.

En/Ett buss är det snabbaste sättet att ta sig från Örebro till Stockholm med en genomsnittlig restid för denna rutt på omkring 2 h 40 min.

Avståndet från Örebro till Stockholm är ungefär 162 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Örebro till Stockholm är:

  • Omkring 4 bussar om dagen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din resa från Örebro till Stockholm, eftersom reguljära turer med buss kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de populäraste avgångs- respektive ankomstplatserna för resande från Örebro till Stockholm:

  • Bussar avgår mestadels från Örebro och anländer i allmänhet till Stockholm, Terminalslingan (Cityterminalen).

Om du framför allt vill hitta en bra deal till din resa från Örebro till Stockholm kan vi hjälpa dig att hitta det resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • Flixbus kan ta dig till Stockholm med buss. Du hittar en bra deal på buss biljetter med Flixbus från Örebro till Stockholm för 167 kr hos Omio.

Ja, det finns en direktrutt från Örebro till Stockholm:

  • Du kan ta en/ett direkt buss med Bus4you eller Vy Bus4You som har 4 direkt bussar om dagen.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Stockholm eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter mellan Örebro och Stockholm.

Många av våra kunder som bokar en resa från Örebro till Stockholm utökar ofta sin semester och reser till andra populära destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du funderar på att foga ytterligare en destinationion till din resplan mellan Örebro och Stockholm, kan du låta Omio hitta de bästa förbindelserna mellan Stockholm och något av dessa excellenta resmål åt dig i dag!

Innan du reser från Örebro till Stockholm är det bra att veta vilken biljett du kan betala för och hur mycket den kommer att kosta de närmaste sju dagarna:

  • Priset på en buss biljett är 167 kr i genomsnitt för enkel resa på denna färdvägen.

Men vi rekommenderar att boka biljetter för sträckan Örebro till Stockholm online ett par månader före den planerade resdagen för att få de bästa priserna och spara pengar på resan.

HemResorTill StockholmRes från Örebro till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk