Resa från Berlin till Stockholm

Enkelresa
Tur och retur
fre 31 mars
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen
Trust Pilot
rate4.4
6,750 omdömen

Resealternativ
från Berlin till Stockholm

Du kan ta dig från Berlin till Stockholm med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Ta dig från Berlin till Stockholm02 apr. vi rekommenderar att ta ett flyg då det är den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

16:50Berlin Brandenburgs flygplats1tim.35 18:25Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2215 kr1Enkelresa
Billigast
07:30Berlin18tim.45 02:15Stockholm
0 byten
897 kr1Enkelresa
Andra alternativ
19:15Berlin Brandenburgs flygplats4tim.35 23:50Stockholm Arlanda Airport
1 byte
1966 kr1Enkelresa
21:30Berlin Brandenburgs flygplats1tim.40 23:10Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2271 kr1Enkelresa
16:40Berlin Brandenburgs flygplats1tim.50 18:30Stockholm Arlanda Airport
0 byten
2357 kr1Enkelresa

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF
Boende

Behöver du en plats att bo på i Stockholm?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

Reseinformation från Berlin till Stockholm

distanceAvstånd810 km
modeTillgängliga transportmedelFlyg eller tåg
pricePrisspann för biljetter1 877 kr - 3 289 kr
cheapestBilligaste transportmedelFlyg • 1 877 kr • 5 h 10 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 1 877 kr • 5 h 10 min
carriersPopulära resebolagFinnair eller Deutsche Bahn with connection

Med flyg eller tåg reser du 810 km från Berlin till Stockholm. Om du vill spara pengar är det bästa alternativet flyg med biljetter du kan köpa för 1 877 kr, men om du prioriterar att komma fram tidigt är det bästa alternativet flyg, där restiden vanligtvis är 5 h 10 min. Finnair eller Deutsche Bahn with connection är de bolag som normalt trafikerar denna rutt. Resande kan även åka direkt med flyget eller tåg från Berlin till Stockholm.

Resa från Berlin till Stockholm

Mellan Berlin och Stockholm reser du enklast med flyg. Flera flygbolag, så som Air Berlin och Norwegian Air, erbjuder direktflyg mellan de båda huvudstäderna. En flygresa utan byten tar cirka 1,5 timme. Räkna med en total restid på cirka 4 timmar från dörr till dörr.

Flyg från Berlin till Stockholm

Berlin har två flygplatser: Tegel och Schönefeld. Från båda går dagligen avgångar till Stockholm. Tegel ligger 11 km nordväst om Berlins centrum, Schönefeld 20 km söder om stadskärnan. Från Tegel är det nära till stadsdelarna Charlottenburg, Moabit och Mitte, medan Schönefeld ligger på bekvämt avstånd från stadsdelarna Neukölln, Tempelhof och Schöneberg. Att ta sig till valfri flygplats med kollektivtrafik går både snabbt och enkelt. Från Berlin går både tåg, tunnelbana och bussar till så väl Tegel som Schönefeld. Resan tar cirka 40 minuter oavsett vilken flygplats du ska till. Biljetter till kollektivtrafiken går att köpa i särskilda automater på stationen du reser ifrån. Vissa automater tar betalkort, men säkrast är att ha med kontanter. För att åka till Schönefeld krävs en biljett för zonerna ABC. För att åka till Tegel räcker det med en biljett för zonerna AB. Självklart kan du också välja att ta en taxi till flygplatsen.

Tåg från Berlin till Stockholm

Det går inga direkttåg från Berlin till Stockholm utan man får räkna med minst två byten, vanligen sker dessa i Köpenhamn och Hamburg med Deutsche Bahn. Den snabbaste restiden är strax över 12 timmar. Berlin Hauptbahnhof ligger i hjärtat av den tyska huvudstaden i direkt anslutning till S-Bahn. För information om hur man hittar billiga tågbiljetter klicka här.

Arlanda flygplats ligger 41 km norr om Stockholm. Mellan Arlanda och Stockholm city går både bussar och tåg med jämna mellanrum dygnet runt. Du behöver sällan vänta mer än 10 minuter på en förbindelse. Enklast och snabbast är att resa med snabbtåget Arlanda Express som tar dig till Stockholms centralstation på cirka 20 minuter. Tågen avgår från järnvägsstationen som ligger inuti själva flygplatsen. Du når enkelt stationen via rulltrappa från terminal 5 (utrikesterminalen). Flygbussarna tar cirka 45 minuter och är ett billigare alternativ till tåget. Bussarna går var tionde minut från busshållplatsen direkt utanför terminalen. Bussarna går till Cityterminalen på centralstationen och gör även stopp vid bland annat S:t Eriksplan. Biljetter till både tåg och bussar går att handla med betalkort i särskilda automater på flygplatsen. Självklart kan du också välja att ta en taxi. Taxistationen ligger direkt utanför terminalen i närheten av bussarna.

Berlin resor - så tar du dig runt i Berlin som en lokalbo!

Första gången du reser till Berlin eller behöver du en liten påminnelse om hur man tar sig runt i Berlin? Kolla in vår video om hur man reser i Berlin!

Restips: Resor från Berlin to Stockholm

Restips: Enkla resor till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Stockholm.
FAQs

Det finns 2 sätt att komma från Berlin till Stockholm: flyg eller tåg.

Flyget resor är det billigaste sättet att ta sig från Berlin till Stockholm. Biljetter till en/ett flyg kostar i genomsnitt 1 877 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Stockholm:

En/Ett flyget kostar i allmänhet 1 412 kr mindre än en/ett tåg för samma rutt. En/Ett tåg kostar i genomsnitt 3 289 kr från Berlin till Stockholm.

Det snabbaste sättet att åka till Stockholm från Berlin är med flyg med en genomsnittlig restid på 5 h 10 min.

Det finns alternativa resval till Stockholm som brukar ta längre tid:

Att åka till Stockholm med tåg kan som jämförelse ta i genomsnitt 16 h 27 min.

Avståndet från Berlin till Stockholm är ungefär 810 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Berlin till Stockholm är:

  • Omkring 1 tåg om dagen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din rutt från Berlin till Stockholm, eftersom reguljära turer med flyg eller tåg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Berlin till Stockholm:

  • De flesta resande som köpa en flyg biljett från Berlin till Stockholm reser från Berlin Brandenburg Airport till Stockholm Arlanda Airport.
  • De flesta resenärer reser med sin/sitt tåg från Berlin Hbf och ankommer till Stockholm Centralstation.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Berlin till Stockholm kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

  • Finnair kan ta dig till Stockholm med flyg. Du hittar en bra deal på flyg biljetter med Finnair från Berlin till Stockholm för 1 877 kr hos Omio.
  • Deutsche Bahn with connection kan ta dig till Stockholm med tåg. Du hittar en bra deal på tåg biljetter med Deutsche Bahn with connection från Berlin till Stockholm för 3 289 kr hos Omio.

Ja det finns direkta rutter från Berlin till Stockholm med följande resebolag:

  • Du hittar direkta flyg förbindelser till Stockholm med easyJet eller Eurowings med omkring direkt flyg varje dag.
  • Du kan hitta 1 direkt tåg om dagen som tar dig till Stockholm med.

Eftersom du inte behöver byta någonstans på vägen brukar direkta förbindelser till Stockholm spara tid åt dig och ge dig bättre komfort, vilket är bra att tänka på innan du köpa biljetter till denna färdvägen.

Omios kunder som reser från Berlin till Stockholm utökar också ofta sin semester för att åka till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig att planera din resa och hitta de bästa förbindelserna mellan Stockholm och dessa populära resmål till ett superbra pris.

När du planerar din resa från Berlin till Stockholm är det bra att tänka på vilka biljetter du ska betala för och vad de kommer att kosta de närmaste sju dagarna:

  • Flyg kan köpas för 1 877 kr i genomsnitt för enkel resa.
  • Tåg kan köpas för 3 289 kr i genomsnitt för enkel resa.

Vi rekommenderar dig dock att köpa biljetter mellan Berlin och Stockholm online ett par månader i förväg för att få de bästa erbjudandena och spara pengar på din planerade resa.

HemResorTill StockholmResa från Berlin till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk