Resor från London till Stockholm

mån 20 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från London till Stockholm

Du kan ta dig från London till Stockholm med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
flight

Det bästa sättet att resa från London till Stockholm är med flyg eftersom flyg erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

Norwegian Air Shuttle
08:452tim.35
London-Gatwick flygplats (LGW)
12:20Stockholm Arlanda Airport (ARN)
1670 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
Norwegian Air Shuttle
19:552tim.35
London-Gatwick flygplats (LGW)
23:30Stockholm Arlanda Airport (ARN)
1538 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
Sas Airways
06:402tim.25
London-Heathrow flygplats (LHR)
10:05Stockholm Arlanda Airport (ARN)
2098 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
10:0045tim.05
London, Victoria Coach Station
08:05Stockholm, Cityterminalen
2428 kr1Enkelresa
2 byten
FlixBus
10:0043tim.40
London, Victoria Coach Station
06:40Stockholm
2559 kr1Enkelresa
3 byten
FlixBus
22:0042tim.45
London, Victoria Coach Station
17:45Stockholm, Cityterminalen
2777 kr1Enkelresa
2 byten
Sas Airways
21:052tim.25
London-Heathrow flygplats (LHR)
00:30Stockholm Arlanda Airport (ARN)
2098 kr1Enkelresa
0 byten
Sas Airways
10:202tim.35
London-Heathrow flygplats (LHR)
13:55Stockholm Arlanda Airport (ARN)
2738 kr1Enkelresa
0 byten
Sas Airways
06:405tim.20
London-Heathrow flygplats (LHR)
13:00Stockholm Arlanda Airport (ARN)
2707 kr1Enkelresa
1 byte

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tis
21 maj
ons
22 maj
tors
23 maj
fre
24 maj
lör
25 maj
sön
26 maj
mån
27 maj
tis
28 maj
ons
29 maj
tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni
tis
04 juni
ons
05 juni
tors
06 juni
fre
07 juni
lör
08 juni
sön
09 juni
mån
10 juni

Reseinformation till Stockholm från London

distanceAvstånd1432 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyg
pricePrisspann för biljetter834 kr - 1 368 kr
cheapestBilligaste transportmedelFlyg • 834 kr • 2 h 20 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 834 kr • 2 h 20 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn

Res 1432 km med tåg, buss eller flyg mellan London och Stockholm. FlixBus, Ryanair eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna resa. Resande kan även åka direkt med buss, färja, flyg eller tåg från London till Stockholm.

Så reser man från London till Stockholm

Res från London till Stockholm och upplev fantastiska sevärdheter som det kungliga slottet, gå på djurparken Skansen, eller strosa i Gamla stan. Till Stockholm reser man enklast med flyg. Flera flygbolag flyger direkt till Stockholm Arlanda på cirka två och en halv timme. Både SAS och Norwegian har normalt fem till sex avgångar per dag att välja mellan.

Flyg från London till Stockholm

Det är väldigt smidigt att ta sig med flyg mellan de båda huvudstäderna, då flera flygbolag, som till exempel SAS, Norwegian, easyJet, Finnair och British Airways, har flera direktflyg dagligen till Stockholm Arlanda. SAS och Norwegian har flest avgångar, vanligen fem till sex per dag vardera. Var dock uppmärksam på vilka flygplatser de olika flygbolagen flyger ifrån, då det finns fem olika flygplatser runt om London som alla har flyg som går till Stockholm. SAS, Finnair och British Airways avreser från London Heathrow. Norwegian flyger från London Gatwick och easyJet har flygningar från både London Stansted, Luton och Gatwick Airport.

London Flygplats Karta

Många direktflyg från London till Stockholm

Även Ryanair har flygningar från både Stansted och Luton. Heathrow och London City Airport ligger i själva London. Gatwick, Luton, Stansted och London Southend Airport ligger egentligen utanför London, men räknas ändå till dess flygplatser. De flesta direktflyg till Stockholm avgår antingen från Heathrow, Gatwick eller Luton. Samtliga flygplatser nås enkelt med tåg från London city. Med direktflyg blir restiden till Arlanda cirka 2,5 timmar. Flera andra bolag, som till exempel KLM, Lufthansa, Air France och Eurowings, flyger också den här sträckan, men då med ett stopp på vägen. Restiden för flyg med ett byte brukar blir ungefär tre till fem timmar. Även på helger är sträckan vältrafikerad, med ett tiotal direktflyg på lördagar och runt tjugo direktflyg på söndagar.

Flyg från London till Stockholm - välj mellan Arlanda och Bromma flygplats

Några flygbolag, som Finnair och Brussels Airlines, flyger också till Bromma, men då alltid med minst en mellanlandning. Arlanda flygplats ligger 42 kilometer norr om Stockholm. Från Arlanda reser man enklast och snabbast till Stockholm city med direkttåget Arlanda Express. Restiden till Stockholm Centralstation är 20 minuter. Tågstationen ligger i Sky City, mellan terminal 4 och 5. En billigare variant är att åka med flygbuss. Resan till Cityterminalen i Stockholm tar då cirka 40 minuter. Flygbussar och taxi finns precis utanför ankomsthallen.

Resor från London till Stockholm: Resetips

 • Det billigaste sättet att resa från London till Stockholm brukar vara att flyga med SAS eller Norwegian.
 • Det snabbaste sättet att resa sträckan är att flyga direkt med till exempel SAS eller Norwegian.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: SWISS, Eurowings eller Brussels Airlines från London till Stockholm

Hitta den bästa färdväg, färdvägen mellan London och Stockholm med SWISS, Eurowings eller Brussels Airlines. Att jämföra tidtabeller och priser och boka den mest förmånlig färdväg, färdvägen har aldrig varit lättare med över 1 000 reseoperatörer hos Omio.

Deutsche Bahn (DB) är Tysklands främsta utförare av resa tjänster och gör i genomsnitt omkring 40 000 inrikes och internationella resor om dagen. Deutsche Bahns resor flotta omfattar höghastighetståget ICE (Intercity Express) och även IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn), vilka skiljer sig i fråga om komfort och restid. Medan toaletter till exempel är standard, är tjänster som restaurang eller fri WiFi bara tillgängliga på vissa typer av tåg och rutter. Deutsche Bahn är känt för sitt breda utbud av taxor såsom Sparpreis, Super Sparpreis och Flex-Ticket samt rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du också kan nyttja för din resa från London till Stockholm resa.

EasyJet är ett brittiskt multinationellt lågprisflygbolag med huvudkontor vid London Luton Airport (LTN). Det är det största flygbolaget med bas i Storbritannien räknat på antalet passagerare. EasyJet flyger till över 150 destinationer i Europa och Nordafrika, vilket gör bolaget populärt som budgetalternativ för resenärer. För att hålla priserna så låga som möjligt har easyJet inte återbetalningsbara biljetter eller gratis snacks ombord. Alla biljettyper tillåter en liten personlig väska, medan tilläggsavgifter tas ut för övrigt handbagage och incheckat bagage.

Restips: Resor från London to Stockholm

Restips: Enkla resor till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Stockholm.
FAQs

Det finns 3 olika sätt som du kan resa på mellan London och Stockholm. Du kan ta en/ett tåg, buss eller flyg.

Flyg resor är det billigaste sättet att ta sig från London till Stockholm. Biljetter till en/ett flyg kostar i genomsnitt 834 kr.

Detta är i jämförelse med andra resealternativ till Stockholm:

En flyg resa kostar vanligen 534 kr mindre än en resa till Stockholm med buss, som kostar i genomsnitt 1 368 kr för samma tur.

En/Ett flyg kostar i allmänhet mindre än en/ett färja för samma rutt. En/Ett färja kostar i genomsnitt från London till Stockholm.

En/Ett flyg kostar 7 849 kr mindre än en/ett tåg på denna rutt med biljetter till en/ett tåg från London till Stockholm för ett genomsnittligt pris på 8 683 kr.

Det snabbaste sättet att resa mellan London och Stockholm är med flyg, vilket tar i genomsnitt 2 h 20 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att ta en/ett buss kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 41 h 25 min  

Att ta en/ett tåg kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 22 h 53 min  

Avståndet från London till Stockholm är cirka 1432 km.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från London till Stockholm är:

 • 1 tåg per dag.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din resa från London till Stockholm, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyg kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från London till Stockholm:

 • De flesta resande som köp en buss biljett från London till Stockholm reser från London, Victoria Coach Station till Stockholm, Arlanda Flygplats.
 • De flesta resande som köp en flygplan biljett från London till Stockholm reser från London-Gatwick flygplats till Stockholm Arlanda Airport.
 • De flesta resande tar sin/sitt tåg från Waterloo Station och anländer till Stockholms centralstation.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från London till Stockholm kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

 • FlixBus kan ta dig till Stockholm med buss. Du hittar en bra deal på buss biljetter med FlixBus från London till Stockholm för 1 368 kr hos Omio.
 • Ryanair, Norwegian Air, British Airways, SAS, Malta Air, Finnair, Eurowings, Brussels Airlines, Lufthansa, Vueling Airlines, SWISS, KLM, Luxair, LOT Polish Airlines, Iberia, Air France, airmax eller CityJet kan ta dig till Stockholm med flygplan. Du hittar en bra deal på flygplan biljetter med Ryanair från London till Stockholm för 305 kr hos Omio.
 • Resa med Deutsche Bahn eller Eurostar för att åka till Stockholm med tåg. För ett bra biljettköp kan du hitta Eurostar London till Stockholm biljetter hos Omio för 8 683 kr.

Ja, det finns direktförbindelser till Stockholm från London med följande reseoperatörer:

 • Du kan resa direkt med buss med.
 • Du kan ta en/ett direkt färja med.
 • Du kan boka en/ett direkt flyg med.
 • Du kan ta en/ett direkt tåg med.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Stockholm eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter mellan London och Stockholm.

Din resa från London till Stockholm behöver inte sluta i Stockholm. Många av våra kunder tycker om att förlänga sin semester för att utforska andra populära destinationer som Copenhagen, Oslo, Gothenburg, Malmö eller Berlin. Om du vill lägga till Copenhagen, Oslo, Gothenburg, Malmö eller Berlin till din tur från London till Stockholm, bör du kolla med Omio i dag efter de bästa sätten att resa till något av dessa fantastiska resmål från Stockholm!

Utforska området med färja

HemResorTill StockholmResor från London till Stockholm

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk