Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Köln till Göteborg

distanceAvstånd819 km
durationGenomsnittlig restid med buss21 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss674 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Köln till Göteborg är resa 819 km lång och tar i genomsnitt 21 h 10 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 674 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 674 kr. Resande avreser oftast från Köln Hbf och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Köln till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to Göteborg.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köln till Göteborg?
Buss biljetter från Köln till Göteborg kan vara så billiga som 674 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Köln till Göteborg?
Att resa med buss från Köln till Göteborg kostar i genomsnitt 674 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt är det från Köln till Göteborg med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Köln till Göteborg? Avståndet mellan Köln och Göteborg med buss är runt 819 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Köln till Göteborg kan du få.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Köln till Göteborg?
En buss resa från Köln till Göteborg har en genomsnittlig restid på 21 h 10 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köln till Göteborg så snabbt som möjligt.
Vilken busstation i Köln bör jag resa från? Vilken busstation i Göteborg bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Köln är Köln Hbf. I Göteborg är den mest populära busstation bland resenärer Gothenburg, Operan.

Var ligger busstationer i Köln och i Göteborg?

Du kan åka buss från Köln på Köln Hbf som ligger 1.2 km från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 409 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Köln till Göteborg?
Om du letar efter billiga bussar från Köln till Göteborg kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Göteborg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Köln och Göteborg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Köln till Göteborg?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Köln till Göteborg om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Köln till Göteborg med buss istället för att resa med bil?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Köln och Göteborg. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Köln till Göteborg så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13