JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
951 krDeutsche Bahn
719 krFlixbus
2762 krLufthansa
sön
24 okt.
634 krDeutsche Bahn
666 krFlixbus
1662 krLufthansa
tis
26 okt.
634 krDeutsche Bahn
Hitta priser
3270 krLufthansa
tors
28 okt.
634 krDeutsche Bahn
527 krFlixbus
1662 krLufthansa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Resetips

Flyg från Köln till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köln to Göteborg.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Köln till Göteborg med flyg?
Flyg biljetter från Köln till Göteborg kan vara så billiga som 1 662 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Köln till Göteborg?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Köln till Göteborg kan du vänta dig ett pris på 2 762 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Köln med flyg?
Innan du planerar din resa från Köln till Göteborg kan det vara bra att veta att Göteborg är ungefär 819 kmifrån Köln när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Köln till Göteborg är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga resetiden med flyg från Köln till Göteborg?
Resetiden med flyg från Köln till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga resetiden för denna resa är 4 h 35 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Köln och Göteborg borde jag välja?

När man reser med flyg från Köln till Göteborg kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Köln på Cologne/Bonn Airport och de flesta anländer i Göteborg på Göteborg-Landvetter Flygplats.

Vart ligger de mest centrala flygplatser i Köln och i Göteborg?

När du planerar din resa till Göteborg från Köln kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Köln är Cologne/Bonn Airport som ligger 13 km från cityområdet. I Göteborg är den mest populära flygplats Göteborg-Landvetter Flygplats och den ligger 20 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Köln och Göteborg?
När du ska boka en resa med flyg från Köln till Göteborg kan du lita på att Eurowings eller Lufthansa erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Göteborg snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Köln till Göteborg och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten flyg biljetter från Köln till Göteborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Köln till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Jag vill resa med flyg från Köln till Göteborg. Vilka andra ställen är värda att besökas i närheten av Göteborg?
Många resenärer som anländer i Göteborg med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.