De billigaste bussarna från Göteborg till Köln

Visar tider och priser för 30 nov.

Cheapest

706 kr

Average

706 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Göteborg till Köln kostar omkring 706 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 706 kr.

Billigast
01:10Göteborg, Nils Ericsson Terminalen19tim.47 20:57Köln, Hbf
1 changes
706 kr1Enkelresa

Busstidtabell Göteborg till Köln

Visar bussar för imorgon, tis 30 november
01:10Göteborg, Nils Ericsson Terminalen19tim.47 20:57Köln, Hbf
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
705 krFlixbus
5815 krLufthansa
ons
1 dec.
Hitta priser
5023 krLufthansa
tors
2 dec.
Hitta priser
5054 krLufthansa
fre
3 dec.
Hitta priser
5054 krLufthansa
lör
4 dec.
648 krFlixbus
4351 krLufthansa
sön
5 dec.
674 krFlixbus
4323 krLufthansa

De snabbaste bussarna från Göteborg till Köln

Visar tider och priser för 30 nov.

Snabbaste resan

19 tim. 47 m

Genomsnittligt pris

19 tim. 47 m

Bussar per dag

1

Distans

820 km

Det är svårt att ta sig från Göteborg till Köln utan att göra minst ett byte.

Snabbast
01:10Göteborg, Nils Ericsson Terminalen19tim.47 20:57Köln, Hbf
1 changes
706 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Göteborg och Köln

distanceAvstånd819 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 47 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss681 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Göteborg till Köln är färdväg 819 km lång och tar i genomsnitt 17 h 47 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 648 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 681 kr. Resande avreser oftast från Göteborg, Centralstation och anländer till Köln, Köln Bonn Airport.

Resetips

Bussar från Göteborg till Köln
Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Köln.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Göteborg till Köln vara?
Buss biljetter från Göteborg till Köln kan kosta så lite som 648 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Göteborg till Köln.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Göteborg till Köln?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 681 kr för att ta buss från Göteborg till Köln. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köln från Göteborg.
Hur långt är det från Göteborg till Köln med buss?
När du reser från Göteborg till Köln med buss kan du räkna med att avståndet mellan Göteborg och Köln är ungefär 819 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Göteborg till Köln med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från Göteborg till Köln är 17 h 47 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Göteborg till Köln.
Jag ska resa till Köln från Göteborg. Vilka är de mest använda busstationer?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Göteborg till Köln åker de ofta från Göteborg, Centralstation i Göteborg och kommer fram till Köln, Köln Bonn Airport i Köln. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Göteborg och Köln i förväg.

Var ligger de mest populära busstationer i Göteborg för resa till Köln?

När du åker från Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Göteborg, Centralstation som ligger 461 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Köln kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Köln är Köln, Köln Bonn Airport som ligger 13.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Göteborg till Köln?
För att hitta bästa buss från Göteborg till Köln kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Göteborg till Köln och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag buss biljetter från Göteborg till Köln?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Göteborg till Köln om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Din buss resa från Göteborg till Köln måste inte ta slut i Köln. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Köln är Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Berlin, Amsterdam eller Bryssel kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som planerar en resa till Köln med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köln och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Göteborg till Köln?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Köln från Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Göteborg till Köln och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13