Bussar Liège Köln

De billigaste bussarna från Liège till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

231 kr

Genomsnittligt pris

318 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

15:45Liège1tim.50 17:35Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
231 kr1Enkelresa
04:45Liège1tim.45 06:30Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
404 kr1Enkelresa

Busstidtabell Liège till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
04:45Liège1tim.45 06:30Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
15:45Liège1tim.50 17:35Köln, Köln Bonn Airport
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Liège till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

1 tim. 45 m

Genomsnittligt pris

1 tim. 47 m

Bussar per dag

2

Distans

103 km

Av 2 bussar som avgår från Liège till Köln dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Snabbast
04:45Liège1tim.45 06:30Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
404 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
15:45Liège1tim.50 17:35Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
231 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Liège till Köln

distanceAvstånd102 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss111 kr
frequencyAntal Buss7 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 4 direkt bussar per dag
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Flixbus, Deutsche Bahn eller Eurolines France

Bussar från Liège till Köln är rutt 102 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Flixbus, Deutsche Bahn eller Eurolines France. Normalt går det det finns 7 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 99 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 111 kr. Resande avreser oftast från Liège-Guillemins och anländer till Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof).

Bussbolag: BlaBlaCar Bus, Deutsche Bahn eller FlixBus från Liège till Köln

Hitta de bästa bussar mellan Liège och Köln med Omios resepartner BlaBlaCar Bus, Deutsche Bahn eller FlixBus från 99 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

FlixBus
Deutsche Bahn
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Hitta billiga biljetter till Deutsche Bahn bussar mellan Liège och Köln hos Omio. Omio kan hjälpa dig att hitta de bästa buss fynden och priserna på en och samma plats genom att visa dig den senast uppdaterade Liège till Köln buss tidtabellen från Deutsche Bahn, de senaste erbjudandena om tillgängliga buss biljetter och annan reseinformation för färdväg mellan Liège och Köln, inbegripet upplysningar om bagagepolicy och service ombord för den klass och avgift som du väljer. Om du letar efter bussar från Liège till Köln i Omios app kan du se efter om tillgängliga biljetter till Deutsche Bahn bussar är mobilbiljetter som till och med gör det så bekvämt för dig att du kan resa utan papper. Kolla Deutsche Bahn buss tidtabell efter dina bästa avgångs- och ankomsttider, sök bästa tillgängliga rutt för att komma till Köln från Liège och boka sedan en billig/ett billigt buss utan problem. Koppla av och gläd dig åt din kommande buss mellan Liège och Köln med Deutsche Bahn!

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärds buss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

Restips: Bussar från Liège till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Liège to Köln.
FAQs
Buss biljetter från Liège till Köln kan kosta så lite som 99 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Liège till Köln.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 111 kr för att ta buss från Liège till Köln. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köln från Liège.
Du kan förvänta dig att avståndet från Köln till Liège är runt 102 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Liège till Köln är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Liège till Köln med buss är 1 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Liège till Köln.

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Liège till Köln åker de ofta från Liège-Guillemins i Liège och kommer fram till Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof) i Köln. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Liège och Köln i förväg.

Liège-Guillemins är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Liège och den ligger 1.6 km från cityområdet. Den busstation i Köln som är mest populär bland resenärer är Köln, Köln Bonn Airport (Fernbusbahnhof) som ligger 13.1 km från cityområdet.

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Liège till Köln med buss. När du ska åka till Köln från Liège kan du resa med BlaBlaCar Bus, Eurolines Switzerland, BlaBlaCar, Flixbus, Deutsche Bahn eller Eurolines France. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Liège till Köln eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Liège till Köln rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Flixbus, BlaBlaCar eller BlaBlaCar Bus för den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Köln.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Liège till Köln är 7 om dagen. Buss tidtabellerna och förbindelserna kan variera mellan vardagar och helger.
Första Liège to Köln buss avgår klockan 06: 00   och sista buss från Liège till Köln går klockan 20: 20. Kontrollera de senaste buss tidtabellerna från Liège till Köln hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Om du planerar att resa med buss från Liège till Köln kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Köln besöker ofta även Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Köln och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Liège till Köln utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Liège

Bussar från Liège till Köln: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk