JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
651 krDeutsche Bahn
543 krFlixbus
6165 krLufthansa Cityline
ons
1 dec.
Hitta priser
Hitta priser
165 krMalta Air
tors
2 dec.
Hitta priser
501 krFlixbus
5358 krLufthansa
fre
3 dec.
Hitta priser
501 krFlixbus
5358 krLufthansa Cityline
lör
4 dec.
Hitta priser
390 krFlixbus
3732 krLufthansa
sön
5 dec.
Hitta priser
389 krFlixbus
1012 krMalta Air
mån
6 dec.
488 krDeutsche Bahn
326 krFlixbus
3209 krLufthansa Cityline
tis
7 dec.
488 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
ons
8 dec.
Hitta priser
Hitta priser
150 krMalta Air
tors
9 dec.
488 krDeutsche Bahn
326 krFlixbus
1466 krAir Dolomiti
fre
10 dec.
Hitta priser
326 krFlixbus
3294 krLufthansa
lör
11 dec.
Hitta priser
389 krFlixbus
3294 krLufthansa
sön
12 dec.
Hitta priser
333 krFlixbus
726 krMalta Air
mån
13 dec.
651 krDeutsche Bahn
326 krFlixbus
3294 krLufthansa
tis
14 dec.
Hitta priser
333 krFlixbus
3248 krLufthansa
ons
15 dec.
Hitta priser
Hitta priser
165 krMalta Air
tors
16 dec.
Hitta priser
389 krFlixbus
3864 krLufthansa
fre
17 dec.
Hitta priser
333 krFlixbus
3248 krLufthansa
lör
18 dec.
Hitta priser
557 krFlixbus
3166 krLufthansa
sön
19 dec.
Hitta priser
435 krFlixbus
630 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Köpenhamn till Köln

distanceAvstånd645 km
durationGenomsnittlig restid med buss10 h 57 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss471 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus eller Swebus

Bussar från Köpenhamn till Köln är rutt 645 km lång och tar i genomsnitt 10 h 57 min med våra partner som Flixbus eller Swebus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 389 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 471 kr. Resande avreser oftast från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) och anländer till Köln, Köln Bonn Airport.

Resetips

Bussar från Köpenhamn till Köln
Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamn to Köln.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Köpenhamn till Köln?
Det billigaste sättet att ta sig till Köln från Köpenhamn är med buss och det kan kosta så lite som 389 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina buss biljetter från Köpenhamn till Köln.
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Köpenhamn till Köln?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 471 kr för att ta buss från Köpenhamn till Köln. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Köln från Köpenhamn.
Hur långt är avståndet från Köpenhamn till Köln när man åker med buss?
När du reser från Köpenhamn till Köln med buss kan du räkna med att avståndet mellan Köpenhamn och Köln är ungefär 645 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Köpenhamn till Köln med buss?
En buss resa från Köpenhamn till Köln har en genomsnittlig restid på 10 h 57 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Köpenhamn till Köln så snabbt som möjligt.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Köpenhamn till Köln?

Innan du planerar din resa från Köpenhamn till Köln kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Köpenhamn åker från Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) och anländer till Köln, Köln Bonn Airport i Köln.

Hur långt från centrum i Köpenhamn och i Köln ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Köpenhamn på Copenhagen, Amagerbro St. Holm (Dalslandsgade) som ligger 2.7 km från cityområdet. När du kommer fram till Köln kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Köln, Köln Bonn Airport, som ligger 13.1 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder resealternativ från Köpenhamn till Köln?
Om du letar efter billiga bussar från Köpenhamn till Köln kan du lita på att Flixbus eller Swebus kan ta dig till Köln snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Köpenhamn och Köln för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Köpenhamn till Köln?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Köpenhamn till Köln med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Köpenhamn till Köln på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som planerar en resa till Köln med buss reser ofta även till ställen som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Köln och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamn till Köln reser vidare från Köln. Många väljer att fortsätta resan till från Köln till närliggande destinationer som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Köpenhamn till Köln med buss istället för att resa med bil?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Köln från Köpenhamn. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Köpenhamn till Köln och köp dina billiga buss biljetter idag!