Bussar Frankfurt am Main Airport Köln

De billigaste bussarna från Frankfurt am Main Airport till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Billigast

110 kr

Genomsnittligt pris

115 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
08:45Frankfurt am Main Airport2tim.45 11:30Köln
0 byten
110 kr1Enkelresa
Näst Billigast
05:55Frankfurt, Flughafen Terminal 22tim.10 08:05Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
121 kr1Enkelresa

Busstidtabell Frankfurt am Main Airport till Köln

Visar bussar för imorgon, torsdag 11 augusti
05:55Frankfurt, Flughafen Terminal 22tim.10 08:05Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
08:45Frankfurt am Main Airport2tim.45 11:30Köln
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
11 aug.
fre
12 aug.
lör
13 aug.
sön
14 aug.
mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.

De snabbaste bussarna från Frankfurt am Main Airport till Köln

Visar tider och priser för 11 aug.

Snabbaste resan

2 tim. 10 m

Genomsnittligt pris

2 tim. 27 m

Bussar per dag

2

Distans

151 km

Av 2 bussar som avgår från Frankfurt am Main Airport till Köln dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

05:55Frankfurt, Flughafen Terminal 22tim.10 08:05Köln, Köln Bonn Airport
0 byten
121 kr1Enkelresa
08:45Frankfurt am Main Airport2tim.45 11:30Köln
0 byten
110 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Frankfurt am Main Airport till Köln

distanceAvstånd151 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 55 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss141 kr
frequencyAntal Buss17 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 15 direkt bussar per dag
carriersBussbolagSTUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller RegioJet

Bussar från Frankfurt am Main Airport till Köln är färdväg 151 km lång och tar i genomsnitt 1 h 55 min med våra partner som STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller RegioJet. Normalt går det det finns 17 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 110 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 141 kr.

Bussbolag: FlixBus eller BlaBlaCar Bus från Frankfurt am Main Airport till Köln

Hitta de bästa bussar från Frankfurt am Main Airport till Köln med Omios resepartner FlixBus eller BlaBlaCar Bus från 110 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

FlixBus
BlaBlaCar Bus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Frankfurt am Main Airport till Köln buss information:

  • Genomsnittlig restid: 2 h 20 min
  • Genomsnittligt pris: 110 kr
  • FlixBus Antal: 17 per dag

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS), ett dotterbolag till den populära franska bildelningstjänsten BlaBlaCar, är en trafikentreprenör som tillhandahåller tjänster med långfärds buss i 10 länder i Europa. BlaBlaCar Bus, som grundades i Frankrike, har förbindelser till över 300 destinationer. Standard på bussar innefattar luftkonditionering, toaletter, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara säten. På utvalda rutter finns också fri WiFi. BlaBlaCar Bus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter, och det är tillåtet att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor per person.

Restips: Bussar från Frankfurt am Main Airport till Köln

Ta bussen till Köln. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Frankfurt am Main Airport to Köln.
FAQs
Buss biljetter från Frankfurt am Main Airport till Köln kan kosta så lite som 110 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Frankfurt am Main Airport till Köln.
Att resa med buss från Frankfurt am Main Airport till Köln kostar i genomsnitt 141 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Funderar du på att boka en buss biljett från Frankfurt am Main Airport till Köln? Avståndet mellan Frankfurt am Main Airport och Köln med buss är runt 151 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Frankfurt am Main Airport till Köln kan du få.
Den genomsnittliga restiden med buss från Frankfurt am Main Airport till Köln är 1 h 55 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Frankfurt am Main Airport till Köln.
För att hitta bästa buss från Frankfurt am Main Airport till Köln kan du använda dig av dessa bussbolag: STUDENT AGENCY k. S. BlaBlaCar, Flixbus, BlaBlaCar Bus eller RegioJet. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Frankfurt am Main Airport till Köln och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Om du vill köpa en billig direkt buss biljett från Frankfurt am Main Airport till Köln rekommenderar vi att du köper buss biljetter från Flixbus, BlaBlaCar, Globtour Medjugorjie d. O. O. Eller STUDENT AGENCY k. S. För den här resan. Du kan också kolla Omio för att hitta alternativa resvägar mellan dessa två städer och kombinera de som passar bäst för att komma fram till Köln.
I genomsnitt det finns 17 bussar om dagen från Frankfurt am Main Airport till Köln. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta den/det tidigaste buss från Frankfurt am Main Airport till Köln klockan 06: 45   eller ta den/det sista buss från Frankfurt am Main Airport till Köln som går klockan 21: 45. Titta efter de senaste tidtabellerna för Frankfurt am Main Airport till Köln med buss hos Omio och boka den bästa tiden för att ta buss för denna resa.
Om du planerar att resa med buss från Frankfurt am Main Airport till Köln kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer i Köln med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Amsterdam eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Berlin, Amsterdam eller Bryssel från Köln kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Köln från Frankfurt am Main Airport. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Frankfurt am Main Airport till Köln och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Frankfurt am Main Airport till Köln: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

Most popular trains, buses and flights

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk