Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Sölvesborg till Göteborg

distanceAvstånd242 km
changesDirektbussJa

Bussar från Sölvesborg till Göteborg är rutt 242 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Sölvesborg station och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Sölvesborg till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Sölvesborg to Göteborg.
FAQs
Hur långt är det från Sölvesborg till Göteborg med buss?
När du reser med buss från Sölvesborg till Göteborg kommer sträckan att ligga på cirka 242 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Sölvesborg till Göteborg i förväg genom Omio.
Vilka är de mest använda busstationer i Sölvesborg och i Göteborg?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Sölvesborg till Göteborg åker de ofta från Sölvesborg station i Sölvesborg och kommer fram till Gothenburg, Operan i Göteborg. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Sölvesborg och Göteborg i förväg.

Hur långt från centrum i Sölvesborg och i Göteborg ligger de mest populära busstationer?

När du åker från Sölvesborg kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är Sölvesborg station som ligger 591 m från cityområdet. Om du planerar att stanna i Göteborg kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Göteborg är Gothenburg, Operan som ligger 409 m från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Göteborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Din buss resa från Sölvesborg till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Hur kan jag från Sölvesborg till Göteborg om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Sölvesborg till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13