Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Göteborg till Sölvesborg
Ta bussen till Sölvesborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Göteborg to Sölvesborg.
FAQs
Hur långt är avståndet mellan Göteborg och Sölvesborg när man reser med buss?
Funderar du på att boka en buss biljett från Göteborg till Sölvesborg? Avståndet mellan Göteborg och Sölvesborg med buss är runt 242 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Göteborg till Sölvesborg kan du få.
Hur lång tid tar buss från Göteborg till Sölvesborg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Göteborg till Sölvesborg med buss är 4 h 58 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Göteborg till Sölvesborg.
Vilka är de mest använda busstationer i Göteborg och i Sölvesborg?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Göteborg är Göteborg, Centralstation. I Sölvesborg är den mest populära busstation bland resenärer Sölvesborg.

Var ligger de mest populära busstationer i Göteborg för resa till Sölvesborg?

Göteborg, Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Göteborg och den ligger 461 m från cityområdet. Den busstation i Sölvesborg som är mest populär bland resenärer är Sölvesborg som ligger 310 m från cityområdet.

Många av våra kunder som planerar en resa till Sölvesborg med buss reser ofta även till ställen som Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Sölvesborg och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många resenärer som anländer i Sölvesborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Malmö. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Malmö från Sölvesborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Om jag inte har någon bil och vill resa från Göteborg till Sölvesborg, kan jag resa med buss?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Sölvesborg från Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Göteborg till Sölvesborg och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Göteborg
Gothenburg, Sweden
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Spårvagnslinjerna 1, 2, 3, 4, 7, 9, 11, 13

Bussar från Göteborg till Sölvesborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver