Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Oslo och Borlänge

distanceAvstånd266 km
durationGenomsnittlig restid med buss7 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss603 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Oslo till Borlänge är färdväg 266 km lång och tar i genomsnitt 7 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna resa för så lite som 591 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 603 kr.

Resetips: Bussar från Oslo till Borlänge

Ta bussen till Borlänge. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Oslo to Borlänge.
FAQs

Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Oslo till Borlänge?

Buss biljetter från Oslo till Borlänge kan vara så billiga som 591 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Oslo till Borlänge?

Buss biljetter från Oslo till Borlänge brukar ha ett genomsnittspris på 603 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är avståndet från Oslo till Borlänge när man åker med buss?

När du reser med buss från Oslo till Borlänge kommer sträckan att ligga på cirka 266 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Oslo till Borlänge i förväg genom Omio.

Hur lång tid tar buss från Oslo till Borlänge?

Den genomsnittliga restiden med buss från Oslo till Borlänge är 7 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Oslo till Borlänge.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Oslo till Borlänge?

Om du planerar att resa med buss från Oslo till Borlänge kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Borlänge med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda från Borlänge kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många resenärer som anländer i Borlänge med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Om du också vill upptäcka Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda från Borlänge kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Kan jag resa från Oslo till Borlänge med buss istället för att resa med bil?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Borlänge från Oslo. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Oslo till Borlänge och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Oslo
Oslo
Bekvämligheter
Oslo - Bussterminal, Galleriet, nást. 5
Bekvämligheter

Bussar från Oslo till Borlänge: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver