Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Karlstad till Borlänge

distanceAvstånd163 km
durationGenomsnittlig restid med buss5 h 41 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss435 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Karlstad till Borlänge är resa 163 km lång och tar i genomsnitt 5 h 41 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 435 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 433 kr.

Resetips

Bussar från Karlstad till Borlänge
Ta bussen till Borlänge. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Karlstad to Borlänge.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Karlstad till Borlänge?
De billigaste buss biljetterna från Karlstad till Borlänge är 433 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Karlstad till Borlänge. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från Karlstad till Borlänge i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 435 kr för att ta buss från Karlstad till Borlänge. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Borlänge från Karlstad.
Hur lång är sträckan mellan Borlänge och Karlstad om jag väljer att resa med buss?
Innan du planerar din resa från Karlstad till Borlänge kan det vara bra att veta att Borlänge är ungefär 163 km från Karlstad när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Karlstad till Borlänge är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar det att resa från Karlstad till Borlänge med buss?
Restiden med buss från Karlstad till Borlänge kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 41 min.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Karlstad till Borlänge?
Om du planerar att resa med buss från Karlstad till Borlänge kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Karlstad till Borlänge reser vidare från Borlänge. Många väljer att fortsätta resan från Borlänge till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många av våra kunder som reser med buss från Karlstad till Borlänge reser vidare från Borlänge. Många väljer att fortsätta resan till från Borlänge till närliggande destinationer som Stockholm, Göteborg eller Stockholm-Arlanda. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Karlstad till Borlänge?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Borlänge från Karlstad. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Karlstad till Borlänge och köp dina billiga buss biljetter idag!

Bussar från Karlstad till Borlänge: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver