JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
210 krSJ
Hitta priser
tors
27 jan.
212 krSJ
Hitta priser
fre
28 jan.
212 krSJ
157 krFlixbus
lör
29 jan.
210 krSJ
179 krFlixbus
sön
30 jan.
210 krSJ
134 krFlixbus
mån
31 jan.
214 krSJ
113 krFlixbus
tis
1 feb.
210 krSJ
Hitta priser
ons
2 feb.
210 krSJ
Hitta priser
fre
4 feb.
210 krSJ
156 krFlixbus
lör
5 feb.
211 krSJ
157 krFlixbus
sön
6 feb.
211 krSJ
134 krFlixbus
mån
7 feb.
214 krSJ
133 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Halmstad till Göteborg

distanceAvstånd126 km
durationGenomsnittlig restid med buss1 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss146 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Halmstad till Göteborg är rutt 126 km lång och tar i genomsnitt 1 h 40 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 146 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 113 kr. Resande avreser oftast från Halmstad Centralstation och anländer till Gothenburg, Operan.

Bussbolag: Halmstad till Göteborg med

Du kan resa med buss mellan Halmstad och Göteborg med för så lite som 113 kr. När du letar efter tidtabeller och biljetter kan Omio tipsa dig om den bästa rutt.

FlixBus

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

Resetips: Bussar från Halmstad till Göteborg

Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Halmstad to Göteborg.
FAQs

Hur billig kan en buss biljett från Halmstad till Göteborg vara?

Buss biljetter från Halmstad till Göteborg kan vara så billiga som 113 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.

Hur mycket kostar buss från Halmstad till Göteborg i genomsnitt?

Buss biljetter från Halmstad till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 146 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!

Hur långt är det från Halmstad till Göteborg med buss?

Innan du planerar din resa från Halmstad till Göteborg kan det vara bra att veta att Göteborg är ungefär 126 km från Halmstad när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Halmstad till Göteborg är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Halmstad till Göteborg med buss?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Halmstad till Göteborg med buss är 1 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Halmstad till Göteborg.

Jag ska resa till Göteborg från Halmstad. Vilka är de mest använda busstationer?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Halmstad är Halmstad Centralstation. I Göteborg är den mest populära busstation bland resenärer Gothenburg, Operan.

Hur långt från centrum i Halmstad och i Göteborg ligger de mest populära busstationer?

Du kan åka buss från Halmstad på Halmstad Centralstation som ligger 744 m från cityområdet. När du kommer fram till Göteborg kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Gothenburg, Operan, som ligger 409 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Halmstad till Göteborg?

Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Halmstad till Göteborg med buss. När du ska åka till Göteborg från Halmstad kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Halmstad till Göteborg eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.

Går det att hitta en direkt resa med buss från Halmstad till Göteborg?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Halmstad till Göteborg, kolla in direkt buss från Halmstad till Göteborg med Flixbus. Om du inte kan hitta några buss biljetter från Halmstad till Göteborg som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Kan jag köpa tur och retur buss biljetter från Halmstad till Göteborg?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Halmstad och Göteborg. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Halmstad till Göteborg så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Göteborg med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du också vill upptäcka Stockholm, Köpenhamn eller Oslo från Göteborg kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Din buss resa från Halmstad till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Halmstad till Göteborg?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Halmstad till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Halmstad
Göteborg
Halmstad
Bekvämligheter
Halmstad
Bekvämligheter
Halmstad - Eurostop Statoil
Bekvämligheter
Halmstadt, Eurostop
Bekvämligheter