Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Dortmund till Stockholm

distanceAvstånd1094 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Dortmund till Stockholm är färdväg 1094 km lång med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Dortmund Hbf och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Bussbolag: Res med mellan Dortmund och Stockholm

Res med bussar mellan Dortmund och Stockholm till fantastiska priser. Omio hittar buss tider och biljetter till över 1 000 reseföretag åt dig, allt på en plats.

FlixBus

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågpris buss, som grundats i Tyskland och erbjuder buss tjänster på långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder bara standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Resetips: Bussar från Dortmund till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dortmund to Stockholm.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Dortmund om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Dortmund till Stockholm? Avståndet mellan Dortmund och Stockholm med buss är runt 1094 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Dortmund till Stockholm kan du få.

Vilken busstation i Dortmund bör jag resa från? Vilken busstation i Stockholm bör jag resa till?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Dortmund till Stockholm kan det vara bra att veta att Dortmund Hbf är mest populär bland resenärer som åker från Dortmund medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Var ligger de mest populära busstationer i Dortmund för resa till Stockholm?

Du kan åka buss från Dortmund på Dortmund Hbf som ligger 560 m från cityområdet. När du kommer fram till Stockholm kan det vara bra att veta att den busstation som är mest använd av resenärer är Stockholm, Terminalslingan, som ligger 587 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Dortmund till Stockholm med buss?

Om du letar efter billiga bussar från Dortmund till Stockholm kan du lita på att Flixbus kan ta dig till Stockholm snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Dortmund och Stockholm för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Din buss resa från Dortmund till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Din buss resa från Dortmund till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Dortmund och Stockholm?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Dortmund. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Dortmund till Stockholm och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dortmund
Stockholm
Dortmund ZOB
Bekvämligheter