Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Dortmund till Göteborg

distanceAvstånd746 km
durationGenomsnittlig restid med buss19 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss598 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Dortmund till Göteborg är resa 746 km lång och tar i genomsnitt 19 h 10 min med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 598 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 598 kr. Resande avreser oftast från Dortmund Hbf och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Dortmund till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Dortmund to Göteborg.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Dortmund till Göteborg?
Buss biljetter från Dortmund till Göteborg kan vara så billiga som 598 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Dortmund till Göteborg?
Buss biljetter till Göteborg från Dortmund kostar 598 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Dortmund till Göteborg och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur lång är sträckan mellan Göteborg och Dortmund om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Dortmund till Göteborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Dortmund och Göteborg är ungefär 746 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Hur lång tid tar det att resa från Dortmund till Göteborg med buss?
Restiden med buss från Dortmund till Göteborg kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 19 h 10 min.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Dortmund till Göteborg?

När man reser med buss från Dortmund till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Dortmund på Dortmund Hbf och de flesta anländer till Göteborg på Gothenburg, Operan.

Var ligger de mest populära busstationer i Dortmund för resa till Göteborg?

Dortmund Hbf är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Dortmund och den ligger 560 m från cityområdet. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 409 m från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Dortmund till Göteborg med buss?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Dortmund till Göteborg med buss. När du ska åka till Göteborg från Dortmund kan du resa med Flixbus. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Dortmund till Göteborg eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur köper jag buss biljetter från Dortmund till Göteborg?
Om du planerar att resa med buss från Dortmund till Göteborg kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Dortmund till Göteborg om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Dortmund till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Dortmund
Göteborg
Dortmund ZOB
Bekvämligheter