JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
383 krSnälltåget
1302 krregional jet
fre
3 dec.
723 krSnälltåget
1302 krregional jet
lör
4 dec.
490 krSnälltåget
Hitta priser
sön
5 dec.
799 krSJ
1198 krregional jet
mån
6 dec.
445 krSJ
1231 krregional jet
tis
7 dec.
271 krSnälltåget
1829 krregional jet
ons
8 dec.
349 krSnälltåget
1564 krregional jet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Stockholm till Karlskrona

distanceAvstånd381 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 406 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Stockholm till Karlskrona är rutt 381 km lång och tar i genomsnitt 1 h 5 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 406 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 200 kr.

Resetips

Flyg från Stockholm till Karlskrona
Ta ett flyg enkelt till Karlskrona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Karlskrona.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Stockholm till Karlskrona vara?
De billigaste flyg biljetterna från Stockholm till Karlskrona är 1 198 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Stockholm till Karlskrona. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Stockholm till Karlskrona?
Flyg biljetter från Stockholm till Karlskrona brukar ha ett genomsnittspris på 1 404 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är avståndet från Stockholm till Karlskrona när man åker med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Karlskrona till Stockholm är runt 381 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Stockholm till Karlskrona är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Stockholm till Karlskrona?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Karlskrona med flyg är 1 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Karlskrona.
Hur köper jag flyg biljetter från Stockholm till Karlskrona?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Stockholm och Karlskrona. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Stockholm till Karlskrona så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Karlskrona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Göteborg eller Malmö från Karlskrona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Karlskrona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Köpenhamn, Göteborg eller Malmö. Om du också vill upptäcka Köpenhamn, Göteborg eller Malmö från Karlskrona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Karlskrona
Karlskrona Railway Station
Bekvämligheter