Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information mellan Stockholm och Dortmund

distanceAvstånd1094 km
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagEurowings eller Lufthansa

Flyg från Stockholm till Dortmund är resa 1094 km lång med våra partner som Eurowings eller Lufthansa. Direktförbindelser med flyg finns också. Passagerare flyger oftast från Stockholm Arlanda Airport och landar på Dortmund Airport.

Resetips

Flyg från Stockholm till Dortmund
Ta ett flyg enkelt till Dortmund. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Dortmund.
FAQs
Hur långt avstånd är det mellan Dortmund och Stockholm med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Stockholm till Dortmund? Avståndet mellan Stockholm och Dortmund med flyg är runt 1094 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Stockholm till Dortmund kan du få.
Jag ska snart resa till Dortmund från Stockholm. Vilka är de mesta använda flygplatser?

När man reser med flyg från Stockholm till Dortmund kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Stockholm på Stockholm Arlanda Airport och de flesta anländer till Dortmund på Dortmund Airport.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Stockholm och i Dortmund?

Du kan hitta Stockholm Arlanda Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Stockholm cirka 36.4 km från cityområdet. Den flygplats i Dortmund som är mest populär bland resenärer är Dortmund Airport som ligger 10.2 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Stockholm till Dortmund?
För att hitta bästa flyg från Stockholm till Dortmund kan du använda dig av dessa flygbolag: Eurowings eller Lufthansa. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Stockholm till Dortmund och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Många resenärer som anländer till Dortmund med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Paris eller Amsterdam. Om du också vill upptäcka Berlin, Paris eller Amsterdam från Dortmund kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som planerar en resa till Dortmund med flyg reser ofta även till ställen som Berlin, Paris eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Dortmund och dessa destinationer som också är värda att besökas.