JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
2031 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
673 krMalta Air
ons
26 jan.
2142 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
536 krMalta Air
tors
27 jan.
2364 krÖBB | Nightjet
866 krFlixbus
673 krMalta Air
fre
28 jan.
2465 krÖBB | Nightjet
866 krFlixbus
1221 krMalta Air
lör
29 jan.
2142 krÖBB | Nightjet
755 krFlixbus
924 krMalta Air
sön
30 jan.
1920 krÖBB | Nightjet
699 krFlixbus
695 kreasyJet
mån
31 jan.
1920 krÖBB | Nightjet
522 krFlixbus
433 krMalta Air
tis
1 feb.
1587 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
285 krMalta Air
ons
2 feb.
1698 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
205 krMalta Air
tors
3 feb.
Hitta priser
810 krFlixbus
137 krMalta Air
fre
4 feb.
Hitta priser
599 krFlixbus
194 krMalta Air
lör
5 feb.
1920 krÖBB | Nightjet
644 krFlixbus
194 krMalta Air
sön
6 feb.
1920 krÖBB | Nightjet
699 krFlixbus
194 krMalta Air
mån
7 feb.
1587 krÖBB | Nightjet
477 krFlixbus
194 krMalta Air
tis
8 feb.
1476 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
137 krMalta Air
ons
9 feb.
1698 krÖBB | Nightjet
Hitta priser
Hitta priser
tors
10 feb.
1920 krÖBB | Nightjet
755 krFlixbus
137 krMalta Air
fre
11 feb.
2364 krÖBB | Nightjet
644 krFlixbus
194 krMalta Air
lör
12 feb.
1809 krÖBB | Nightjet
755 krFlixbus
192 krMalta Air
sön
13 feb.
2031 krÖBB | Nightjet
773 krFlixbus
314 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Berlin och Rom

distanceAvstånd1184 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg790 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, easyJet, Alitalia, Malta Air, Eurowings, Air Berlin, Lufthansa, Brussels Airlines, Germanwings, KLM eller Austrian Airlines

Flyg från Berlin till Rom är rutt 1184 km lång och tar i genomsnitt 2 h 5 min med våra partner som Ryanair, easyJet, Alitalia, Malta Air, Eurowings, Air Berlin, Lufthansa, Brussels Airlines, Germanwings, KLM eller Austrian Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 536 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 790 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från Berlin till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Rom.
FAQs

Hur billig kan en flyg biljett från Berlin till Rom vara?

Flyg biljetter från Berlin till Rom kan vara så billiga som 536 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Berlin till Rom?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 790 kr för att ta flyg från Berlin till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Berlin.

Hur långt är avståndet mellan Berlin och Rom när man reser med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Rom till Berlin är runt 1184 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Berlin till Rom är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Berlin till Rom?

Restiden med flyg från Berlin till Rom kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 5 min.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Berlin och Rom borde jag välja?

När det gäller en resa med flyg mellan Berlin och Rom är de mest populära flygplatser i Berlin Berlin Brandenburg Airport och i Rom är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport den mest populära flygplats.

Varifrån kan jag ta flyg från Berlin till Rom?

Du kan hitta Berlin Brandenburg Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Berlin cirka 18.6 km från cityområdet. Den flygplats i Rom som är mest populär bland resenärer är Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport som ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Berlin till Rom med flyg?

När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Rom kan du lita på att Ryanair, easyJet, Alitalia, Malta Air, Eurowings, Air Berlin, Lufthansa, Brussels Airlines, Germanwings, KLM eller Austrian Airlines erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Rom snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Rom och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Går det att hitta en direkt resa med flyg från Berlin till Rom?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Berlin till Rom, kolla in direkt flyg från Berlin till Rom med Malta Air. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Berlin till Rom som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Berlin till Rom?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Berlin till Rom om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Din flyg resa från Berlin till Rom måste inte ta slut i Rom. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Rom är Milan, Florens eller Paris. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Milan, Florens eller Paris kan Omio hjälpa dig!

Många resenärer som anländer i Rom med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Milan, Florens eller Paris. Om du också vill upptäcka Milan, Florens eller Paris från Rom kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.