JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
23 jan.
Hitta priser
497 krFlixbus
896 kreasyJet
mån
24 jan.
1601 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
tis
25 jan.
1159 krDeutsche Bahn
552 krFlixbus
227 krMalta Air
ons
26 jan.
1214 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
tors
27 jan.
1214 krDeutsche Bahn
475 krFlixbus
244 krMalta Air
fre
28 jan.
1214 krDeutsche Bahn
496 krSTUDENT AGENCY k.s.
653 kreasyJet
lör
29 jan.
1380 krDeutsche Bahn
497 krFlixbus
579 krMalta Air
sön
30 jan.
Hitta priser
442 krFlixbus
487 kreasyJet
mån
31 jan.
914 krDeutsche Bahn
Hitta priser
113 krMalta Air
tis
1 feb.
803 krDeutsche Bahn
552 krFlixbus
204 krMalta Air
ons
2 feb.
803 krDeutsche Bahn
552 krFlixbus
630 kreasyJet
tors
3 feb.
693 krDeutsche Bahn
414 krFlixbus
91 krMalta Air
fre
4 feb.
1024 krDeutsche Bahn
414 krFlixbus
91 krMalta Air
lör
5 feb.
Hitta priser
486 krFlixbus
91 krMalta Air
sön
6 feb.
Hitta priser
Hitta priser
113 krMalta Air
mån
7 feb.
660 krDeutsche Bahn
398 krFlixbus
91 krMalta Air
tis
8 feb.
660 krDeutsche Bahn
Hitta priser
91 krMalta Air
ons
9 feb.
660 krDeutsche Bahn
398 krFlixbus
113 krMalta Air
tors
10 feb.
781 krDeutsche Bahn
398 krFlixbus
91 krMalta Air
fre
11 feb.
803 krDeutsche Bahn
562 krSTUDENT AGENCY k.s.
Hitta priser

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Berlin och Milan

distanceAvstånd842 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 40 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg452 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, easyJet, Laudamotion, Malta Air, Eurowings, Ostdeutsche Eisenbahn GmbH, Air Berlin, Alitalia, Germanwings, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM

Flyg från Berlin till Milan är resa 842 km lång och tar i genomsnitt 1 h 40 min med våra partner som Ryanair, easyJet, Laudamotion, Malta Air, Eurowings, Ostdeutsche Eisenbahn GmbH, Air Berlin, Alitalia, Germanwings, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 113 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 452 kr. Passagerare flyger oftast från Berlin Brandenburg Airport och landar på Milan Malpensa Airport.

Resetips: Flyg från Berlin till Milan

Ta ett flyg enkelt till Milan. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Berlin to Milan.
FAQs

Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från Berlin till Milan?

Flyg biljetter från Berlin till Milan kan vara så billiga som 113 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Berlin till Milan?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Berlin till Milan kan du vänta dig ett pris på 452 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är avståndet mellan Berlin och Milan när man reser med flyg?

Innan du planerar din resa från Berlin till Milan kan det vara bra att veta att Milan är ungefär 842 km från Berlin när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Berlin till Milan är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Berlin till Milan med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Berlin till Milan med flyg är 1 h 40 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Berlin till Milan.

Jag ska snart resa till Milan från Berlin. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från Berlin till Milan är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Berlin åker från Berlin Brandenburg Airport och landar på Milan Malpensa Airport i Milan.

Varifrån kan jag ta flyg från Berlin till Milan?

Du kan ta en flyg från Berlin på Berlin Brandenburg Airport som ligger 18.6 km från cityområdet. När du kommer fram till Milan med flyg kan det vara bra att veta att den flygplats som är mest använd av resenärer är Milan Malpensa Airport som ligger 40.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan Berlin och Milan?

När du ska boka en resa med flyg från Berlin till Milan kan du lita på att Ryanair, easyJet, Laudamotion, Malta Air, Eurowings, Ostdeutsche Eisenbahn GmbH, Air Berlin, Alitalia, Germanwings, Brussels Airlines, Lufthansa eller KLM erbjuder den bästa resvägen för att komma fram till Milan snabbt. Du kan också kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Berlin till Milan och jämföra bekvämligheterna de erbjuder innan du köper en biljett.

Finns det någon direkt resa med flyg från Berlin till Milan?

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Berlin till Milan, kolla in direkt flyg från Berlin till Milan med easyJet eller Malta Air. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från Berlin till Milan som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för flyg biljetter från Berlin till Milan?

Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste flyg enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Berlin och Milan. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Berlin till Milan så smidig som möjligt.

Många resenärer som anländer till Milan med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Rom, Paris eller Neapel. Om du också vill upptäcka Rom, Paris eller Neapel från Milan kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till Milan med flyg reser ofta även till ställen som Rom, Paris eller Neapel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Milan och dessa destinationer som också är värda att besökas.