JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
18 okt.
512 krWizz Air
tis
19 okt.
875 krRyanair
ons
20 okt.
576 krWizz Air
tors
21 okt.
2584 krKLM
fre
22 okt.
2003 krWizz Air
lör
23 okt.
2285 krAlitalia
sön
24 okt.
922 krWizz Air
mån
25 okt.
397 krWizz Air
tis
26 okt.
350 krRyanair
ons
27 okt.
104 krRyanair
tors
28 okt.
104 krRyanair
fre
29 okt.
129 krRyanair
lör
30 okt.
129 krRyanair
sön
31 okt.
141 krwizz air uk
mån
1 nov.
153 krwizz air uk
tis
2 nov.
129 krRyanair
ons
3 nov.
114 krwizz air uk
tors
4 nov.
194 krRyanair
fre
5 nov.
427 krMalta Air
lör
6 nov.
205 krwizz air uk
sön
7 nov.
129 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från London till Rom
Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Rom.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en flyg biljett från London till Rom?
Flyg biljetter från London till Rom kan kosta så lite som 512 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från London till Rom.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från London till Rom?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 394 kr för att ta flyg från London till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från London.
Hur långt är det från London till Rom med flyg?
När du reser med flyg från London till Rom kommer sträckan att ligga på cirka 1433 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från London till Rom i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från London till Rom med flyg?
En flyg resa från London till Rom har en genomsnittlig resetid på 2 h 20 min. Resetiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från London till Rom så snabbt som möjligt.
Jag ska snart resa till Rom från London. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från London till Rom är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från London åker från London Heathrow Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom.

Vart ligger flygplatser i London och i Rom?

När du planerar din resa till Rom från London kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i London är London Heathrow Airport som ligger 23 km från cityområdet. I Rom är den mest populära flygplats Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och den ligger 22 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan London och Rom?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partners kan ta dig från London till Rom med flyg. När du ska åka till Rom från London kan du resa med Ryanair, Vueling, easyJet, British Airways, Alitalia, Iberia, Swiss, Lufthansa, Brussels Airlines, Eurowings, TAP Portugal, Malta Air, Monarch Airlines, openskies, KLM eller Air Europa. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från London till Rom eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med flyg från London till Rom?
Om du letar efter en direkt resa från London till Rom kan du köpa dina flyg biljetter från easyJet, Ryanair, Alitalia, British Airways, Malta Air eller Wizz Air för att komma till Rom snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från London till Rom?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från London till Rom med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från London till Rom på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Rom från London med flyg, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Rom?
Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med flyg reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.