JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
435 krFlixbus
Hitta priser
tis
30 nov.
Hitta priser
Hitta priser
1547 krITA
ons
1 dec.
799 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1265 krAir France
tors
2 dec.
799 krDeutsche Bahn
543 krFlixbus
1453 krLufthansa
sön
5 dec.
799 krDeutsche Bahn
457 krFlixbus
1314 krHOP!

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från München till Nice

distanceAvstånd594 km
durationGenomsnittlig restid med buss11 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss478 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 1 en/ett direkt buss per dag
carriersBussbolagFlixbus, Eurolines France eller Eurolines Germany

Bussar från München till Nice är färdväg 594 km lång och tar i genomsnitt 11 h 45 min med våra partner som Flixbus, Eurolines France eller Eurolines Germany. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 478 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 435 kr. Resande avreser oftast från München Hbf och anländer till Nice, Aéroport Terminal 2.

Resetips

Bussar från München till Nice
Ta bussen till Nice. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to Nice.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från München till Nice med buss?
De billigaste buss biljetterna från München till Nice är 434 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från München till Nice. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket kostar buss från München till Nice i genomsnitt?
Buss biljetter till Nice från München kostar 478 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från München till Nice och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är avståndet från München till Nice när man åker med buss?
När du reser med buss från München till Nice kommer sträckan att ligga på cirka 594 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från München till Nice i förväg genom Omio.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från München till Nice med buss?
Den genomsnittliga restiden med buss från München till Nice är 11 h 45 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från München till Nice.
Vilken busstation i München bör jag resa från? Vilken busstation i Nice bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från München till Nice åker de ofta från München Hbf i München och kommer fram till Nice, Aéroport Terminal 2 i Nice. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i München och Nice i förväg.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i München och i Nice?

När du åker från München kan det vara bra att veta att den busstation som de flesta av Omios resenärer använder är München Hbf som ligger 1.3 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Nice kan det vara bra att veta att den mest populära busstation i Nice är Nice, Aéroport Terminal 2 som ligger 6.9 km från cityområdet.

Vilka bussbolag erbjuder billiga biljetter mellan München och Nice?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från München till Nice kan du ta buss med Flixbus, Eurolines France eller Eurolines Germany. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan München och Nice för att se vilka bekvämligheter de har.
Går det att hitta en direkt resa med buss från München till Nice?
Om du letar efter en direkt resa från München till Nice kan du köpa dina buss biljetter från Flixbus för att komma till Nice snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur många buss förbindelser finns det från München till Nice om dagen?
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från München till Nice. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från München till Nice?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från München till Nice om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Nice med buss reser ofta även till ställen som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Nice och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från München till Nice reser vidare från Nice. Många väljer att fortsätta resan till från Nice till närliggande destinationer som Paris, Milan eller Marseille. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från München till Nice?
Att resa från München till Nice utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från München till Nice.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
München ZOB Hackerbrücke
Bekvämligheter

Bussar från München till Nice: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver