Bussar München London

De billigaste bussarna från München till London

Visar tider och priser för 15 aug.

Billigast

2162 kr

Genomsnittligt pris

2306 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

20:30München, ZOB26tim.00 21:30London
1 byte
2162 kr1Enkelresa
08:45München, ZOB22tim.30 06:15London
1 byte
2450 kr1Enkelresa

Busstidtabell München till London

Visar bussar för imorgon, måndag 15 augusti
08:45München, ZOB22tim.30 06:15London
1 byte
20:30München, ZOB26tim.00 21:30London
1 byte

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
15 aug.
tis
16 aug.
ons
17 aug.
tors
18 aug.
fre
19 aug.
lör
20 aug.
sön
21 aug.
mån
22 aug.
tis
23 aug.
ons
24 aug.
tors
25 aug.
fre
26 aug.
lör
27 aug.
sön
28 aug.
mån
29 aug.
tis
30 aug.
ons
31 aug.
tors
01 sep.
fre
02 sep.
lör
03 sep.
sön
04 sep.

De snabbaste bussarna från München till London

Visar tider och priser för 15 aug.

Snabbaste resan

22 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

1d 15 m

Bussar per dag

2

Distans

918 km

Det är svårt att ta sig från München till London utan att göra minst ett byte.

Snabbast
08:45München, ZOB22tim.30 06:15London
1 byte
2450 kr1Enkelresa
20:30München, ZOB26tim.00 21:30London
1 byte
2162 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i London?

visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från München till London

distanceAvstånd917 km
durationGenomsnittlig restid med buss22 h 30 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 260 kr
frequencyAntal Buss1 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagBlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Flixbus, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France eller RegioJet

Bussar från München till London är resa 917 km lång och tar i genomsnitt 22 h 30 min med våra partner som BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Flixbus, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France eller RegioJet. Normalt går det det finns 1 en/ett buss om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna färdväg ligger omkring 1 260 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 999 kr.

Bussbolag: Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från München till London

Hitta de bästa bussar mellan München och London med Omios resepartner Student Agency, BlaBlaCar Bus eller FlixBus från 999 kr. Vi kan hitta de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar den bästa resa.

BlaBlaCar Bus
FlixBus
Student Agency

BlaBlaCar Bus (tidigare känt som Ouibus eller iDBUS) är ett populärt buss bolag från Frankrike som erbjuder långfärdstjänster i 10 länder i Europa och förbinder över 300 destinationer. Det är ett dotterbolag till den franska bildelningstjänsten BlaBlaCar. Standardbekvämligheter på BlaBlaCar Bus inkluderar toaletter, luftkonditionering, USB och eluttag för laddning av mobiler, läsplattor och bärbara datorer under långa buss resor, extra benutrymme och justerbara stolar. Fri WiFi är också tillgänglig på utvalda rutter. Den enda biljettyp som BlaBlaCar Bus tillhandahåller är en standardbiljett, som tillåter varje passagerar att ta med en kabinväska och upp till två incheckade väskor.

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågpris buss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA och ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärds buss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

RegioJet är det ledande bussbolaget i Republiken Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan München och London: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Tittar du efter bussar mellan München och London? Student Agency är ett av de bästa företagen att resa med på resa mellan München och London. Som officiell resepartner till Student Agency visar Omio dig snabbt de senaste Student Agency buss tidtabellerna, biljetterna och erbjudandena (såom bagagepolicy och tillgänglig service ombord), reseinformation och priser, så att du kan kolla efter idealiska avgångs- och ankomsttider, jämföra de snabbaste rutterna från München till London, hitta den bästa servicen för att göra din resa smidig och lätt samt köpa de förmånligaste Student Agency buss biljetter som passar din budget. Om du använder Omios app för att söka efter bussar mellan München och London kan du snabbt se om Student Agency biljetten är en mobilbiljett, som gör det lätt för dig att resa utan papper när du tar en/ett buss. När du är klar, boka då din/ditt München – London buss hos Omio snabbt och lätt och njut av din kommande resa med Student Agency!

Student Agency München till London buss information:

  • Genomsnittlig restid: 45 min
  • Genomsnittligt pris: {{ cheapest_price }}
  • Student Agency Antal: 1 per dag

Restips: Bussar från München till London

Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från München to London.
FAQs
De billigaste buss biljetterna från München till London är 999 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från München till London. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 260 kr för att ta buss från München till London. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till London från München.
Funderar du på att boka en buss biljett från München till London? Avståndet mellan München och London med buss är runt 917 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från München till London kan du få.
Restiden med buss från München till London kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 22 h 30 min.
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från München till London kan du ta buss med BlaBlaCar Bus, Union Ivkoni International, Flixbus, DTG Deutsche Touring GmbH, Eurolines France eller RegioJet. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan München och London för att se vilka bekvämligheter de har.
I genomsnitt det finns 1 en/ett buss om dagen från München till London. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Du kan ta första buss från München till London klockan 05: 00. Sista buss från München till London som du kan ta avgår klockan 21: 00. Omio visar dig den senaste tidtabellen för buss från München till London för att hjälpa dig att boka bästa avgångstid för denna färdväg.
Om du planerar att resa med buss från München till London kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss till London besöker ofta även Paris, Amsterdam eller Bryssel. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan London och de andra populära destinationerna.
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från München till London utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

München
London

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk