JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
25 jan.
501 krVueling
ons
26 jan.
332 krRyanair
tors
27 jan.
891 krVueling
fre
28 jan.
401 krRyanair
lör
29 jan.
377 krRyanair
sön
30 jan.
194 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information från Barcelona till London

distanceAvstånd1138 km
durationGenomsnittlig restid med buss26 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss545 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagEurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Ouibus

Bussar från Barcelona till London är rutt 1138 km lång och tar i genomsnitt 26 h 20 min med våra partner som Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Ouibus. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 524 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 545 kr. Resande avreser oftast från Barcelona Sants och anländer till London, Hammersmith Bridge Road.

Resetips: Bussar från Barcelona till London

Ta bussen till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to London.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till London med buss?

Buss biljetter från Barcelona till London kan kosta så lite som 523 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Barcelona till London.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Barcelona till London?

När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Barcelona till London kan du vänta dig ett pris på 544 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt avstånd är det mellan London och Barcelona med buss?

När du reser med buss från Barcelona till London kommer sträckan att ligga på cirka 1138 km. Du kan köpa dina billiga buss biljetter från Barcelona till London i förväg genom Omio.

Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från Barcelona till London med buss?

När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och London. På ett ungefär kan resan från Barcelona till London med buss ligga på 26 h 20 min.

Om jag vill resa med buss, vilka busstationer i Barcelona och London bör jag välja inför min resa?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Barcelona är Barcelona Sants. I London är den mest populära busstation bland resenärer London, Hammersmith Bridge Road.

Var ligger de mest populära busstationer i Barcelona för resa till London?

Om du planerar att resa med buss från Barcelona kan du räkna med att åka 1.9 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Barcelona Sants. När du anländer till London kan du räkna med att resa 7.2 km från London, Hammersmith Bridge Road till cityområdet.

Vilka kan ta mig från Barcelona till London med buss?

För att hitta bästa buss från Barcelona till London kan du använda dig av dessa bussbolag: Eurolines France, Flixbus, Eurolines Switzerland eller Ouibus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Barcelona till London och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Barcelona till London?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Barcelona till London med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Barcelona till London på ett och samma ställe i Omios app.

Många resenärer som anländer till London med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Om du också vill upptäcka Paris, Amsterdam eller Bryssel från London kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Många av våra kunder som planerar en resa till London med buss reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Om jag inte har någon bil och vill resa från Barcelona till London, kan jag resa med buss?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Barcelona till London utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Barcelona
London
Barcelona, Estacion de Autobuses de Sants
Bekvämligheter
Estació d'autobusos Barcelona-Nord
Bekvämligheter