JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
1064 krBlaBlaCar Bus
1237 kreasyJet
mån
6 dec.
735 krBlaBlaCar Bus
639 kreasyJet
tis
7 dec.
516 krBlaBlaCar Bus
226 krRyanair
ons
8 dec.
768 krBlaBlaCar Bus
219 krVueling
tors
9 dec.
548 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
10 dec.
516 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
lör
11 dec.
603 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
12 dec.
548 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
13 dec.
735 krFlixbus
219 krVueling
tis
14 dec.
548 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
ons
15 dec.
768 krBlaBlaCar Bus
219 krVueling
tors
16 dec.
1050 krFlixbus
169 krRyanair
fre
17 dec.
1426 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
lör
18 dec.
1646 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
19 dec.
1317 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
20 dec.
1207 krFlixbus
169 krRyanair
tis
21 dec.
1207 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
ons
22 dec.
1207 krBlaBlaCar Bus
169 krRyanair
tors
23 dec.
1420 krFlixbus
372 krRyanair
fre
24 dec.
1262 krFlixbus
169 krRyanair
lör
25 dec.
1426 krFlixbus
329 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan Barcelona och London

distanceAvstånd1138 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg426 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, TAP Portugal, Monarch Airlines, Brussels Airlines, KLM eller Air Europa

Flyg från Barcelona till London är resa 1138 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partner som Ryanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, TAP Portugal, Monarch Airlines, Brussels Airlines, KLM eller Air Europa. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna färdväg för så lite som 219 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 426 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på London Heathrow Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till London
Ta ett flyg enkelt till London. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to London.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Barcelona till London vara?
De billigaste flyg biljetterna från Barcelona till London är 219 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Barcelona till London. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Barcelona till London?
Flyg biljetter från Barcelona till London brukar ha ett genomsnittspris på 426 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt avstånd är det mellan London och Barcelona med flyg?
Innan du planerar din resa från Barcelona till London kan det vara bra att veta att London är ungefär 1138 km från Barcelona när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Barcelona till London är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid tar flyg från Barcelona till London?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Barcelona och London. På ett ungefär kan resan från Barcelona till London med flyg ligga på 2 h 20 min.
Min resa med flyg från Barcelona till London närmar sig. Vilken flygplats i Barcelona borde jag resa från? Vilken flygplats i London borde jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Barcelona till London reser de oftast från Barcelona El Prat Airport i Barcelona och landar på London Heathrow Airport i London. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Barcelona och London innan du påbörjar din resa.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i London?

Du kan hitta Barcelona El Prat Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Barcelona cirka 11.9 km från cityområdet. Den flygplats i London som är mest populär bland resenärer är London Heathrow Airport som ligger 23 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Barcelona och London?
För att hitta bästa flyg från Barcelona till London kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, TAP Portugal, Monarch Airlines, Brussels Airlines, KLM eller Air Europa. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till London och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Finns det några billiga direkta flyg resor till London från Barcelona?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Barcelona till London? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Barcelona till London med Vueling eller British Airways. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Barcelona till London kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till London snabbast.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till London?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till London om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som planerar en resa till London med flyg reser ofta även till ställen som Paris, Amsterdam eller Bryssel. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan London och dessa destinationer som också är värda att besökas.