Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Barcelona till Lanzarote

distanceAvstånd1976 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 818 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagVueling

Flyg från Barcelona till Lanzarote är rutt 1976 km lång och tar i genomsnitt 3 h 5 min med våra partner som Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna rutt för så lite som 1 250 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 1 818 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Lanzarote Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Lanzarote
Ta ett flyg enkelt till Lanzarote. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Lanzarote.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från Barcelona till Lanzarote?
Flyg biljetter från Barcelona till Lanzarote kan vara så billiga som 1 250 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad brukar priset på en flyg biljett från Barcelona till Lanzarote ligga på?
Flyg biljetter från Barcelona till Lanzarote brukar ha ett genomsnittspris på 1 818 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Barcelona till Lanzarote med flyg?
När du reser med flyg från Barcelona till Lanzarote kommer sträckan att ligga på cirka 1976 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Barcelona till Lanzarote i förväg genom Omio.
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Lanzarote?
Den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Lanzarote är 3 h 5 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Barcelona till Lanzarote.
Vilken är den mest använda flygplatser i Lanzarote och i Barcelona?

Innan du börjar planera din resa från Barcelona till Lanzarote är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Barcelona åker från Barcelona El Prat Airport och landar på Lanzarote Airport i Lanzarote.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Lanzarote?

När du planerar din resa till Lanzarote från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet. I Lanzarote är den mest populära flygplats Lanzarote Airport och den ligger 10.8 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Barcelona till Lanzarote med flyg?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Barcelona till Lanzarote med flyg. När du ska åka till Lanzarote från Barcelona kan du resa med Vueling. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från Barcelona till Lanzarote eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Lanzarote?
Om du planerar att resa med flyg från Barcelona till Lanzarote kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Din flyg resa från Barcelona till Lanzarote måste inte ta slut i Lanzarote. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Lanzarote är Madrid, Sevilla eller London. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Sevilla eller London kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Lanzarote med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Sevilla eller London. Om du också vill upptäcka Madrid, Sevilla eller London från Lanzarote kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Barcelona till Lanzarote: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver