JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
21 okt.
689 krBlaBlaCar Bus
2619 krAir Europa
fre
22 okt.
954 krBlaBlaCar Bus
2110 krAir Europa
lör
23 okt.
795 krBlaBlaCar Bus
2283 krBrussels Airlines
sön
24 okt.
689 krBlaBlaCar Bus
1803 krVueling
mån
25 okt.
424 krBlaBlaCar Bus
975 krAir Europa
tis
26 okt.
297 krBlaBlaCar Bus
975 krAir Europa
ons
27 okt.
297 krBlaBlaCar Bus
763 krRyanair
tors
28 okt.
318 krBlaBlaCar Bus
665 krRyanair
fre
29 okt.
1061 krBlaBlaCar Bus
894 krRyanair
lör
30 okt.
732 krBlaBlaCar Bus
1137 krBrussels Airlines
sön
31 okt.
689 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
1 nov.
944 krBlaBlaCar Bus
806 krRyanair
tis
2 nov.
530 krBlaBlaCar Bus
955 krVueling
ons
3 nov.
297 krBlaBlaCar Bus
722 krLufthansa
tors
4 nov.
403 krBlaBlaCar Bus
894 krRyanair
fre
5 nov.
456 krBlaBlaCar Bus
1548 krAir Europa
lör
6 nov.
721 krBlaBlaCar Bus
1624 krRyanair
sön
7 nov.
530 krBlaBlaCar Bus
1856 krAir Europa
mån
8 nov.
403 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tis
9 nov.
520 krBlaBlaCar Bus
636 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Barcelona till Bryssel
Ta ett flyg enkelt till Bryssel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Bryssel.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Barcelona till Bryssel med flyg?
Flyg biljetter från Barcelona till Bryssel kan vara så billiga som 763 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med flyg från Barcelona till Bryssel?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Bryssel kan du vänta dig ett pris på 1 647 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Barcelona till Bryssel när man åker med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från Barcelona till Bryssel? Avståndet mellan Barcelona och Bryssel med flyg är runt 1065 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från Barcelona till Bryssel kan du få.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Barcelona till Bryssel med flyg?
Den genomsnittliga resetiden med flyg från Barcelona till Bryssel är 2 h 5 min. Men tänk på att resetiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina flyg biljetter från Barcelona till Bryssel.
Jag ska snart resa till Bryssel från Barcelona. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Bryssel kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Brussels Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer i Bryssel.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Barcelona och Bryssel?

När du planerar din resa till Bryssel från Barcelona kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Barcelona är Barcelona El Prat Airport som ligger 11 km från cityområdet. I Bryssel är den mest populära flygplats Brussels Airport och den ligger 10 km från cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Barcelona och Bryssel?
Omio samarbetar med många partners för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Barcelona till Bryssel kan du ta flyg med Ryanair, Vueling, Brussels Airlines, Iberia, Lufthansa, Swiss, Jetairfly, KLM, Wizz Air eller Eurowings. Se bara till så att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Barcelona och Bryssel för att se vilka bekvämligheter de har.
Om jag vill resa från Barcelona till Bryssel, kan jag hitta en direkt resa med flyg?
Om du vill ta en direkt resa med flyg från Barcelona till Bryssel, kan du kolla upp Vueling, Ryanair eller Brussels Airlines. Om det inte finns några direktresor från Barcelona till Bryssel kan du kolla in de andra resealternativen som Omio erbjuder och kombinera de bästa erbjudandena för att smidigt ta dig till Bryssel.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Bryssel?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika flygbolag och köp billiga biljetter från Barcelona till Bryssel om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med flyg. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omio's app och på så sätt få en smidig resa.
Planerar du att resa från Barcelona till Bryssel med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Bryssel som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg från Barcelona till Bryssel reser vidare från Bryssel. Många väljer att fortsätta resan till från Bryssel till närliggande destinationer som Paris, Amsterdam eller London. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Barcelona till Bryssel: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver