JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
4 dec.
Hitta priser
494 krVueling
sön
5 dec.
1174 krBlaBlaCar Bus
253 krRyanair
mån
6 dec.
1723 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
tis
7 dec.
1503 krBlaBlaCar Bus
297 krRyanair
ons
8 dec.
845 krBlaBlaCar Bus
326 krRyanair
tors
9 dec.
845 krBlaBlaCar Bus
596 krRyanair
fre
10 dec.
1097 krBlaBlaCar Bus
916 kreasyJet
lör
11 dec.
735 krBlaBlaCar Bus
1232 krRyanair
sön
12 dec.
625 krFlixbus
953 kreasyJet
mån
13 dec.
878 krBlaBlaCar Bus
285 krRyanair
tis
14 dec.
713 krBlaBlaCar Bus
285 krRyanair
ons
15 dec.
1317 krBlaBlaCar Bus
266 krRyanair
tors
16 dec.
1097 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
17 dec.
1646 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
lör
18 dec.
1646 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
sön
19 dec.
1207 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
mån
20 dec.
1532 krFlixbus
705 krRyanair
tis
21 dec.
1524 krFlixbus
702 krRyanair
ons
22 dec.
1536 krBlaBlaCar Bus
794 krRyanair
tors
23 dec.
1646 krBlaBlaCar Bus
Hitta priser
fre
24 dec.
1533 krFlixbus
706 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information mellan London och Barcelona

distanceAvstånd1138 km
durationGenomsnittlig restid med flyg2 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg455 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, Lufthansa, Swiss, TAP Portugal, Eurowings, KLM eller Monarch Airlines

Flyg från London till Barcelona är färdväg 1138 km lång och tar i genomsnitt 2 h 5 min med våra partner som Ryanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, Lufthansa, Swiss, TAP Portugal, Eurowings, KLM eller Monarch Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 253 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 455 kr. Passagerare flyger oftast från London Heathrow Airport och landar på Barcelona El Prat Airport.

Resetips

Flyg från London till Barcelona
Ta ett flyg enkelt till Barcelona. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Barcelona.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med flyg från London till Barcelona?
Flyg biljetter från London till Barcelona kan kosta så lite som 253 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från London till Barcelona.
Hur mycket kostar flyg från London till Barcelona i genomsnitt?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 455 kr för att ta flyg från London till Barcelona. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Barcelona från London.
Hur långt är det från London till Barcelona med flyg?
Funderar du på att boka en flyg biljett från London till Barcelona? Avståndet mellan London och Barcelona med flyg är runt 1138 km. Ju tidigare du bokar desto bättre flyg biljetter från London till Barcelona kan du få.
Hur lång tid tar det att resa från London till Barcelona med flyg?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från London till Barcelona med flyg är 2 h 5 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från London till Barcelona.
Jag ska snart resa till Barcelona från London. Vilka är de mesta använda flygplatser?

Innan du börjar planera din resa från London till Barcelona är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från London åker från London Heathrow Airport och landar på Barcelona El Prat Airport i Barcelona.

Var ligger de mest centrala flygplatser i London och i Barcelona?

Du kan hitta London Heathrow Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i London cirka 23 km från cityområdet. Den flygplats i Barcelona som är mest populär bland resenärer är Barcelona El Prat Airport som ligger 11.9 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder billiga biljetter mellan London och Barcelona?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från London till Barcelona med flyg. När du ska åka till Barcelona från London kan du resa med Ryanair, Vueling, easyJet, British Airways, Norwegian Air Shuttle, Iberia, Lufthansa, Swiss, TAP Portugal, Eurowings, KLM eller Monarch Airlines. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga flygbolag för resor från London till Barcelona eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Kan jag hitta en direkt resa med flyg från London till Barcelona utan transfer emellan?
Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från London till Barcelona, kolla in direkt flyg från London till Barcelona med Vueling, Ryanair eller British Airways. Om du inte kan hitta några flyg biljetter från London till Barcelona som passar för dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
Hur köper jag flyg biljetter från London till Barcelona?
Om du planerar att resa med flyg från London till Barcelona kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Barcelona med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Paris eller Valencia. Om du också vill upptäcka Madrid, Paris eller Valencia från Barcelona kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många av våra kunder som reser med flyg från London till Barcelona reser vidare från Barcelona. Många väljer att fortsätta resan till från Barcelona till närliggande destinationer som Madrid, Paris eller Valencia. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!