JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
1 dec.
1246 krIberia
tors
2 dec.
190 krRyanair
fre
3 dec.
2043 krRyanair
lör
4 dec.
881 krRyanair
sön
5 dec.
993 krRyanair
mån
6 dec.
479 krRyanair
ons
8 dec.
2456 krVueling
tors
9 dec.
326 krVueling
lör
11 dec.
190 krRyanair

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Barcelona till Fuerteventura

distanceAvstånd2063 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg958 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair eller Vueling

Flyg från Barcelona till Fuerteventura är färdväg 2063 km lång och tar i genomsnitt 3 h 10 min med våra partner som Ryanair eller Vueling. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 190 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 958 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Fuerteventura Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Fuerteventura
Ta ett flyg enkelt till Fuerteventura. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Fuerteventura.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Barcelona till Fuerteventura vara?
Flyg biljetter från Barcelona till Fuerteventura kan kosta så lite som 190 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på flyg biljetter från Barcelona till Fuerteventura.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Barcelona till Fuerteventura?
Flyg biljetter till Fuerteventura från Barcelona kostar 958 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Barcelona till Fuerteventura och det är oftast dyrare på avgångsdagen.
Hur långt är det från Barcelona till Fuerteventura med flyg?
När du reser med flyg från Barcelona till Fuerteventura kommer sträckan att ligga på cirka 2063 km. Du kan köpa dina billiga flyg biljetter från Barcelona till Fuerteventura i förväg genom Omio.
Vad är genomsnittstiden för en resa från Barcelona till Fuerteventura med flyg?
Restiden med flyg från Barcelona till Fuerteventura kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 3 h 10 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Fuerteventura och i Barcelona?

När man reser med flyg från Barcelona till Fuerteventura kan det vara bra att veta att de flesta resenärer åker ifrån Barcelona på Barcelona El Prat Airport och de flesta anländer till Fuerteventura på Fuerteventura Airport.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Barcelona och i Fuerteventura?

Om du planerar att ta en flyg från Barcelona kan du räkna med att resa 11.9 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Barcelona El Prat Airport. När du kommer fram till Fuerteventura med flyg kan du räkna med att resa 21.2 km från den populära Fuerteventura Airport till cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Barcelona till Fuerteventura?
För att hitta bästa flyg från Barcelona till Fuerteventura kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair eller Vueling. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Barcelona till Fuerteventura och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg biljetter från Barcelona till Fuerteventura?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Barcelona till Fuerteventura med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omios app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Din flyg resa från Barcelona till Fuerteventura måste inte ta slut i Fuerteventura. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Fuerteventura är Madrid, Lanzarote eller Milan. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Madrid, Lanzarote eller Milan kan Omio hjälpa dig!
Många resenärer som anländer i Fuerteventura med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Madrid, Lanzarote eller Milan. Om du också vill upptäcka Madrid, Lanzarote eller Milan från Fuerteventura kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.