Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling

Flyg Information från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne

distanceAvstånd1535 km
durationGenomsnittlig restid med flyg5 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg3 589 kr
changesDirektflygJa

Flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne är rutt 1535 km lång och tar i genomsnitt 5 h 45 min med våra partner som. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 3 589 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 1 658 kr. Passagerare flyger oftast från Barcelona El Prat Airport och landar på Newcastle Airport.

Resetips

Flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne
Ta ett flyg enkelt till Newcastle-upon-Tyne. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Barcelona to Newcastle-upon-Tyne.
FAQs
Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne?
Flyg biljetter från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne kan vara så billiga som 1 658 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina flyg biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne kan du vänta dig ett pris på 3 589 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne med flyg?
När du reser från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne med flyg kan du räkna med att avståndet mellan Barcelona och Newcastle-upon-Tyne är ungefär 1535 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga flyg biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne?
Restiden med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 5 h 45 min.
Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Barcelona och Newcastle-upon-Tyne borde jag välja?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne kan det vara bra att veta att Barcelona El Prat Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Barcelona medan Newcastle Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Newcastle-upon-Tyne.

Hur långt från centrum i både Barcelona och Newcastle-upon-Tyne ligger den huvudsakliga flygplatser?

Du kan hitta Barcelona El Prat Airport, den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder i Barcelona cirka 11.9 km från cityområdet. Den flygplats i Newcastle-upon-Tyne som är mest populär bland resenärer är Newcastle Airport som ligger 9.4 km från cityområdet.

Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne?
Om du planerar att resa med flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många resenärer som anländer till Newcastle-upon-Tyne med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Edinburgh eller Glasgow. Om du också vill upptäcka London, Edinburgh eller Glasgow från Newcastle-upon-Tyne kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Många resenärer som anländer i Newcastle-upon-Tyne med flyg utforskar även andra populära destinationer i närheten, som London, Edinburgh eller Glasgow. Om du också vill upptäcka London, Edinburgh eller Glasgow från Newcastle-upon-Tyne kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.

Flyg från Barcelona till Newcastle-upon-Tyne: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver