JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tis
30 nov.
Hitta priser
2027 krAustrian Airlines
ons
1 dec.
Hitta priser
1934 krLot Polish Airlines
tors
2 dec.
Hitta priser
991 krWizz Air
fre
3 dec.
1085 krFlixbus
1206 krAegean Airlines
lör
4 dec.
1193 krFlixbus
1951 krMalta Air
sön
5 dec.
976 krFlixbus
1195 krITA
mån
6 dec.
868 krFlixbus
110 krWizz Air
ons
8 dec.
Hitta priser
110 krWizz Air
tors
9 dec.
Hitta priser
110 krWizz Air
fre
10 dec.
Hitta priser
111 krMalta Air
lör
11 dec.
Hitta priser
223 krMalta Air
sön
12 dec.
Hitta priser
111 krMalta Air
mån
13 dec.
Hitta priser
158 krMalta Air
tis
14 dec.
Hitta priser
167 krMalta Air
tors
16 dec.
Hitta priser
110 krWizz Air
fre
17 dec.
1627 krFlixbus
111 krMalta Air
lör
18 dec.
2278 krFlixbus
518 krMalta Air
sön
19 dec.
1682 krFlixbus
223 krMalta Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Milan till Bukarest

distanceAvstånd1333 km
durationGenomsnittlig restid med buss30 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 003 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från Milan till Bukarest är resa 1333 km lång och tar i genomsnitt 30 h med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 003 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 759 kr. Resande avreser oftast från Milano Centrale och anländer till Bucharest, Autogara Filaret.

Resetips

Bussar från Milan till Bukarest
Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Milan to Bukarest.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Milan till Bukarest vara?
Buss biljetter från Milan till Bukarest kan kosta så lite som 759 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Milan till Bukarest.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Milan till Bukarest?
Buss biljetter från Milan till Bukarest brukar ha ett genomsnittspris på 1 003 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från Milan till Bukarest med buss?
När du reser från Milan till Bukarest med buss kan du räkna med att avståndet mellan Milan och Bukarest är ungefär 1333 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittstiden för en resa från Milan till Bukarest med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Milan till Bukarest med buss är 30 h men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Milan till Bukarest.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Milan till Bukarest?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från Milan till Bukarest åker de ofta från Milano Centrale i Milan och kommer fram till Bucharest, Autogara Filaret i Bukarest. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i Milan och Bukarest i förväg.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i Milan och i Bukarest?

När du planerar din resa till Bukarest från Milan kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Milan är Milano Centrale som ligger 2.8 km från cityområdet. I Bukarest är den mest populära busstation Bucharest, Autogara Filaret som ligger 2.2 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Milan till Bukarest med buss?
För att hitta bästa buss från Milan till Bukarest kan du använda dig av dessa bussbolag: Flixbus. Det är dock alltid smart att kolla in alla bussbolag som erbjuder resor från Milan till Bukarest och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Milan till Bukarest?
Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Milan till Bukarest om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.
Många av våra kunder som planerar en resa till Bukarest med buss reser ofta även till ställen som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Bukarest och dessa destinationer som också är värda att besökas.
Många av våra kunder som reser med buss från Milan till Bukarest reser vidare från Bukarest. Många väljer att fortsätta resan till från Bukarest till närliggande destinationer som Budapest, Sofia eller London. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från Milan till Bukarest med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från Milan till Bukarest utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Milan till Bukarest. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Milan
Bukarest
Milano - Terminal Bus di Lampugnano
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är tågstationen och hur tar man sig bäst dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna M1<br>Busslinjerna 68

Bussar från Milan till Bukarest: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver