JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
29 nov.
Hitta priser
1472 krAegean Airlines
tis
30 nov.
Hitta priser
1525 krWizz Air
ons
1 dec.
Hitta priser
356 krMalta Air
tors
2 dec.
Hitta priser
1253 krAegean Airlines
fre
3 dec.
979 krUnion Ivkoni International
1253 krAegean Airlines
lör
4 dec.
1178 krFlixbus
1370 krMalta Air
sön
5 dec.
1001 krUnion Ivkoni International
1472 krAegean Airlines
mån
6 dec.
Hitta priser
1472 krAegean Airlines
tis
7 dec.
Hitta priser
329 krMalta Air
ons
8 dec.
Hitta priser
1429 krLot Polish Airlines
tors
9 dec.
Hitta priser
605 krMalta Air
fre
10 dec.
1105 krUnion Ivkoni International
1601 krMalta Air
lör
11 dec.
Hitta priser
2000 krAustrian Airlines
sön
12 dec.
979 krUnion Ivkoni International
373 krRyanair
mån
13 dec.
Hitta priser
293 krMalta Air
tis
14 dec.
Hitta priser
1530 krMalta Air
ons
15 dec.
Hitta priser
1321 krKLM
tors
16 dec.
Hitta priser
2692 krMalta Air
fre
17 dec.
1198 krUnion Ivkoni International
2687 krMalta Air
lör
18 dec.
2229 krFlixbus
3251 krpegasus
sön
19 dec.
1177 krUnion Ivkoni International
2695 krWizz Air

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan London och Bukarest

distanceAvstånd2091 km
durationGenomsnittlig restid med buss46 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss1 034 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus

Bussar från London till Bukarest är resa 2091 km lång och tar i genomsnitt 46 h med våra partner som Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna rutt ligger omkring 1 034 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 979 kr. Resande avreser oftast från London Victoria och anländer till Bucharest, Autogara Filaret.

Resetips

Bussar från London till Bukarest
Ta bussen till Bukarest. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från London to Bukarest.
FAQs
Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från London till Bukarest?
Buss biljetter från London till Bukarest kan vara så billiga som 979 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från London till Bukarest?
Buss biljetter från London till Bukarest brukar ha ett genomsnittspris på 1 034 kr. Priserna kan dock variera beroende på när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
Hur långt är det från London till Bukarest med buss?
Innan du planerar din resa från London till Bukarest kan det vara bra att veta att Bukarest är ungefär 2091 km från London när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från London till Bukarest är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det att ta för mig att resa från London till Bukarest med buss?
Restiden med buss från London till Bukarest kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 46 h.
Vilken busstation i London bör jag resa från? Vilken busstation i Bukarest bör jag resa till?

När våra kunder bokar sina billiga buss biljetter från London till Bukarest åker de ofta från London Victoria i London och kommer fram till Bucharest, Autogara Filaret i Bukarest. Det kan underlätta att känna till dessa busstationer i London och Bukarest i förväg.

Hur lång resväg är det från busstation till centrum i London och i Bukarest?

När du planerar din resa till Bukarest från London kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i London är London Victoria som ligger 2 km från cityområdet. I Bukarest är den mest populära busstation Bucharest, Autogara Filaret som ligger 2.2 km från cityområdet.

Vilka bussbolag har reseerbjudanden mellan London och Bukarest?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från London till Bukarest kan du ta buss med Flixbus. Se bara till att du kollar alla bussbolag som erbjuder resor mellan London och Bukarest för att se vilka bekvämligheter de har.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från London till Bukarest?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan London och Bukarest. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från London till Bukarest så smidig som möjligt.
Din buss resa från London till Bukarest måste inte ta slut i Bukarest. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Bukarest är Budapest, Sofia eller Madrid. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Budapest, Sofia eller Madrid kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från London till Bukarest reser vidare från Bukarest. Många väljer att fortsätta resan till från Bukarest till närliggande destinationer som Budapest, Sofia eller Madrid. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Kan jag resa från London till Bukarest med buss istället för att resa med bil?
Det är inga problem att resa från London till Bukarest utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från London till Bukarest. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

London
Bukarest
London
Bekvämligheter
London Liverpool Street Stn
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är inte belägen i stadens centrum men kan nås med lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna Central, Circle, Hammersmith, City