De billigaste bussarna från Kristianstad till Göteborg

Visar tider och priser för 5 dec.

Cheapest

438 kr

Average

438 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Kristianstad till Göteborg kostar omkring 438 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 438 kr.

Billigast
21:24Kristianstad Central4tim.56 02:20Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
2 changes
438 kr1Enkelresa

Busstidtabell Kristianstad till Göteborg

Visar bussar för imorgon, sön 5 december
21:24Kristianstad Central4tim.56 02:20Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

De snabbaste bussarna från Kristianstad till Göteborg

Visar tider och priser för 5 dec.

Snabbaste resan

4 tim. 56 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 56 m

Bussar per dag

1

Distans

229 km

Det är svårt att ta sig från Kristianstad till Göteborg utan att byta minst 2 gånger.

Snabbast
21:24Kristianstad Central4tim.56 02:20Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
2 changes
438 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Kristianstad och Göteborg

distanceAvstånd228 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h 36 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss420 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Kristianstad till Göteborg är färdväg 228 km lång och tar i genomsnitt 4 h 36 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 389 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 420 kr. Resande avreser oftast från Kristianstad Central och anländer till Gothenburg, Operan.

Resetips

Bussar från Kristianstad till Göteborg
Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Kristianstad to Göteborg.
FAQs
Vilket är det lägsta möjliga priset på en buss biljett från Kristianstad till Göteborg?
Buss biljetter från Kristianstad till Göteborg kan vara så billiga som 389 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste buss biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med buss från Kristianstad till Göteborg?
Att resa med buss från Kristianstad till Göteborg kostar i genomsnitt 420 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Kristianstad med buss?
När du reser från Kristianstad till Göteborg med buss kan du räkna med att avståndet mellan Kristianstad och Göteborg är ungefär 228 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Kristianstad till Göteborg?
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Kristianstad och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Kristianstad till Göteborg med buss ligga på 4 h 36 min.
Vilka är de mest använda busstationer i Kristianstad och i Göteborg?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Kristianstad är Kristianstad Central. I Göteborg är den mest populära busstation bland resenärer Gothenburg, Operan.

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Kristianstad och i Göteborg?

Kristianstad Central är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Kristianstad och den ligger 101 m från cityområdet. Den busstation i Göteborg som är mest populär bland resenärer är Gothenburg, Operan som ligger 409 m från cityområdet.

Hur köper jag buss lågprisbiljetter om jag vill resa från Kristianstad till Göteborg?
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Kristianstad och Göteborg. Vår app hjälper dig med att samla all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa från Kristianstad till Göteborg så smidig som möjligt.
Din buss resa från Kristianstad till Göteborg måste inte ta slut i Göteborg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Göteborg är Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Stockholm, Köpenhamn eller Oslo kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Göteborg besöker ofta även Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Göteborg och de andra populära destinationerna.
Kan jag resa från Kristianstad till Göteborg med buss istället för att resa med bil?
Att resa från Kristianstad till Göteborg utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Kristianstad till Göteborg.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Kristianstad
Göteborg
Kristianstad
Bekvämligheter