Bussar Köpenhamns Flygplats (Kastrup) Göteborg

De billigaste bussarna från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Billigast

280 kr

Genomsnittligt pris

280 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
18:53Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 23:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
280 kr1Enkelresa

Busstidtabell Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

Visar bussar för imorgon, torsdag 30 mars
06:22København, Københavns Lufthavn4tim.48 11:10Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
1 byte
09:13Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 13:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
11:11København, Københavns Lufthavn4tim.19 15:30Göteborg, Nils Ericsonsterminalen
1 byte
13:33Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 17:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
18:53Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 23:00Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
22:33Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
30 mars
fre
31 mars
lör
01 apr.
sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.

De snabbaste bussarna från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

Visar tider och priser för 30 mars

Snabbaste resan

4 tim. 7 m

Genomsnittligt pris

4 tim. 7 m

Bussar per dag

2

Distans

235 km

Av 2 bussar som avgår från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg dagligen så är 2 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Näst Snabbast
22:33Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 02:40Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
336 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
09:13Københavns, Københavns Lufthavn4tim.07 13:20Göteborg, Nils Ericsson Terminalen
0 byten
381 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

distanceAvstånd234 km
durationGenomsnittlig restid med buss4 h
priceGenomsnittligt biljettpris för buss263 kr
frequencyAntal Buss5 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 5 direkt bussar per dag
carriersBussbolagVy Bus4You, Öresundståg, Infobus eller Flixbus

Bussresor från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg är 234 km lång och tar i genomsnitt 4 h med våra partners som Vy Bus4You, Öresundståg, Infobus eller Flixbus. Normalt går det går det 5 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 263 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 179 kr.

Bussbolag: Oresundstag eller FlixBus från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

Köp dina officiella Oresundstag eller FlixBus bussbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg från 179 kr hos Omio. Hitta och biljetter hos över 1 000 resebolag för att jämföra och boka den mest överkomlig rutt.

Oresundstag
FlixBus

Oresundstag biljetter mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Göteborg finns att köpa online hos Omio. Vi hjälper dig att jämföra och boka din perfekta rutt med Oresundstag från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg, allt på en och samma plats. Om du söker specifikt på billigaste, snabbaste eller tidigaste buss kan du finna alla aktuella Oresundstag busstidtabeller och bussbiljetter som är tillgängliga hos Omio för 234 km resa. Du kan också se relevant reseinformation för Oresundstag buss, såsom bagagepolicy och bekvämligheter ombord beroende på klass och avgift. Leta efter dina föredragna avgångs- och ankomsttider för denna/detta buss, jämför de snabbaste rutterna från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg och hitta de billigaste biljettpriserna som erbjuds. Välj därefter den bästa Oresundstag Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg bussbiljett som passar dina behov. Om du köper biljetter i Omios app kan du snabbt se om biljetten till Oresundstag buss finns som mobilbiljett, så att du kan resa utan papper. Du kommer sedan att vara redo att stiga ombord på en lugn och avkopplande resa till Göteborg med Oresundstag!

FlixBus är en av de populäraste operatörerna på marknaden för lågprisbuss i Europa. Efter att ha grundats i Tyskland har Flixbus utvidgat sina tjänster i hela Europa och till och med till USA. De ger resenärer på båda kontinenterna chansen att välja en långfärdsbuss till överkomligt pris. FlixBus har även natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. FlixBus erbjuder endast en standardbiljett för alla sina rutter och man får ta med sig ett handbagage och ett bagage som placeras i lastutrymmet per person. Utöver detta tas avgifter ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du bokar en extra stol, bordsplats eller panoramaplats. Fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbar dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter är standard ombord.

FlixBus Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg buss information:

  • Genomsnittlig restid: 4 h 30 min
  • FlixBus Antal: 2 per dag

Restips: Bussar från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg

Restips: Ta bussen till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) to Göteborg.
FAQs
Det billigaste sättet att ta sig till Göteborg från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) är med buss och det kan kosta så lite som 179 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina bussbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg.
Bussbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg brukar ha ett genomsnittspris på 263 kr. Priserna kan dock variera beroende av när på dygnet du köper dina biljetter och hur nära inpå resan du bokar. Vi rekommenderar därför att boka så tidigt som möjligt för att få så billiga priser som möjligt!
När du reser från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg med buss är avståndet mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Göteborg ungefär 234 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga bussbiljetter så tidigt som möjligt!
När du reser med buss är det bra att veta hur lång tid resan kommer att ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg med buss ligga på 4 h.
Letar du efter en direktresa med buss från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg? I så fall kan du köpa bussbiljetter från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg med Bus4you eller Vy Bus4You. Om du inte kan hitta några resor med buss från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Göteborg så snabbt som möjligt.
Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg är 5 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Den/Det tidigaste buss för denna färdvägen avgår från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) klockan 08: 13. Den/det sista buss lämnar Köpenhamns Flygplats (Kastrup) klockan 21: 48. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Spara pengar och låt Omio hitta de billigaste buss enkelbiljetterna och tur och retur-resorna mellan Köpenhamns Flygplats (Kastrup) och Göteborg. Vår app hjälper dig att samla all reseinformation på ett och samma ställe för att göra din resa från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga bussbiljetter till dessa destinationer!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Köpenhamns Flygplats (Kastrup) till Göteborg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
HemBussarBussar GöteborgBussar Köpenhamns Flygplats (Kastrup) Göteborg

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk