Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Kinna till Stockholm

distanceAvstånd372 km
changesDirektbussJa

Bussar från Kinna till Stockholm är resa 372 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Kinna station och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Resetips: Bussar från Kinna till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Kinna to Stockholm.
FAQs

Hur lång är sträckan mellan Stockholm och Kinna om jag väljer att resa med buss?

Funderar du på att boka en buss biljett från Kinna till Stockholm? Avståndet mellan Kinna och Stockholm med buss är runt 372 km. Ju tidigare du bokar desto bättre buss biljetter från Kinna till Stockholm kan du få.

Vilka är de mest använda busstationer i Kinna och i Stockholm?

Innan du ger dig ut på din resa med buss från Kinna till Stockholm kan det vara bra att veta att Kinna station är mest populär bland resenärer som åker från Kinna medan Stockholm, Terminalslingan är den mest populära busstation för resenärer som åker till Stockholm.

Hur långt från centrum i Kinna och i Stockholm ligger de mest populära busstationer?

Kinna station är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Kinna och den ligger 220 m från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 587 m från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som reser med buss från Kinna till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan till från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Istället för att resa med bil, kan jag resa med buss från Kinna till Stockholm?

Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Kinna till Stockholm utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69

Bussar från Kinna till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver