JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
221 krSJ
lör
22 jan.
243 krSJ
sön
23 jan.
298 krSJ
tis
25 jan.
178 krSJ

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Falun och Stockholm

distanceAvstånd195 km
changesDirektbussJa

Bussar från Falun till Stockholm är färdväg 195 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Falun Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Resetips: Bussar från Falun till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Falun to Stockholm.
FAQs

Hur långt är det från Falun till Stockholm med buss?

Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Falun är runt 195 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en buss biljett från Falun till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.

Vilka är de mest använda busstationer i Falun och i Stockholm?

Innan du planerar din resa från Falun till Stockholm kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Falun åker från Falun Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan i Stockholm.

Var ligger de mest populära busstationer i Falun för resa till Stockholm?

Falun Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Falun och den ligger 864 m från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 587 m från cityområdet.

Många av våra kunder som reser med buss till Stockholm besöker ofta även Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och de andra populära destinationerna.

Många av våra kunder som planerar en resa till Stockholm med buss reser ofta även till ställen som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Stockholm och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Hur kan jag från Falun till Stockholm om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?

Det är inga problem att resa från Falun till Stockholm utan bil. Använd Omio för att jämföra de bästa resevägarna med buss och hitta billiga buss biljetter från Falun till Stockholm. Du kan även göra din resa ännu smidigare genom att förvara dina biljetter i Omio's app.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69

Bussar från Falun till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver