De billigaste bussarna från Eskilstuna till Stockholm

Visar tider och priser för 21 jan.

Cheapest

234 kr

Average

234 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Eskilstuna till Stockholm kostar omkring 234 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 234 kr.

Billigast
12:05Eskilstuna5tim.15 17:20Stockholm, Terminalslingan
1 changes
234 kr1Enkelresa
Billigast
09:10Eskilstuna2tim.15 11:25Stockholm, Terminalslingan
1 changes
234 kr1Enkelresa

Busstidtabell Eskilstuna till Stockholm

Visar bussar för imorgon, fre 21 januari
09:10Eskilstuna2tim.15 11:25Stockholm, Terminalslingan
0 changes
12:05Eskilstuna5tim.15 17:20Stockholm, Terminalslingan
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

fre
21 jan.
180 krMalartag
234 krVy Bus4You
lör
22 jan.
181 krMalartag
223 krBus4you
sön
23 jan.
181 krMalartag
224 krVy Bus4You

De snabbaste bussarna från Eskilstuna till Stockholm

Visar tider och priser för 21 jan.

Snabbaste resan

2 tim. 15 m

Genomsnittligt pris

3 tim. 45 m

Bussar per dag

2

Distans

88 km

Det är svårt att ta sig från Eskilstuna till Stockholm utan att göra minst ett byte.

Snabbast
09:10Eskilstuna2tim.15 11:25Stockholm, Terminalslingan
1 changes
234 kr1Enkelresa
Näst Snabbast
12:05Eskilstuna5tim.15 17:20Stockholm, Terminalslingan
1 changes
234 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Eskilstuna till Stockholm

distanceAvstånd88 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 15 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss226 kr
changesDirektbussJa

Bussar från Eskilstuna till Stockholm är resa 88 km lång och tar i genomsnitt 2 h 15 min med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 223 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 226 kr. Resande avreser oftast från Eskilstuna Centralstation och anländer till Stockholm, Terminalslingan.

Resetips: Bussar från Eskilstuna till Stockholm

Ta bussen till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Eskilstuna to Stockholm.
FAQs

Hur mycket kostar en lågprisbiljett med buss från Eskilstuna till Stockholm?

Buss biljetter från Eskilstuna till Stockholm kan vara så billiga som 223 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!

Hur mycket kostar buss från Eskilstuna till Stockholm i genomsnitt?

Buss biljetter till Stockholm från Eskilstuna kostar 226 kr i genomsnitt. När du bokar långt i förväg har du bättre chanser att hitta riktigt billiga biljetter från Eskilstuna till Stockholm och det är oftast dyrare på avgångsdagen.

Hur långt är det från Eskilstuna till Stockholm med buss?

Innan du planerar din resa från Eskilstuna till Stockholm kan det vara bra att veta att Stockholm är ungefär 88 km från Eskilstuna när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Eskilstuna till Stockholm är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Eskilstuna till Stockholm?

Restiden med buss från Eskilstuna till Stockholm kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 2 h 15 min.

Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Eskilstuna till Stockholm?

När man reser med buss från Eskilstuna till Stockholm är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Eskilstuna på Eskilstuna Centralstation och de flesta anländer till Stockholm på Stockholm, Terminalslingan.

Var ligger busstationer i Eskilstuna och i Stockholm?

Eskilstuna Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Eskilstuna och den ligger 329 m från cityområdet. Den busstation i Stockholm som är mest populär bland resenärer är Stockholm, Terminalslingan som ligger 587 m från cityområdet.

Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Eskilstuna till Stockholm?

Använd Omio för att hitta de bästa erbjudandena från olika bussbolag och köp billiga biljetter från Eskilstuna till Stockholm om du vill ha en enkel resa eller tur och retur med buss. Du kan hitta all information om din resa direkt i Omios app och på så sätt få en smidig resa.

Många av våra kunder som reser med buss från Eskilstuna till Stockholm reser vidare från Stockholm. Många väljer att fortsätta resan från Stockholm till närliggande destinationer som Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!

Din buss resa från Eskilstuna till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Eskilstuna och Stockholm?

Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Stockholm från Eskilstuna. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Eskilstuna till Stockholm och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69