JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

ons
26 jan.
137 krMalta Air
fre
28 jan.
442 krRyanair
sön
30 jan.
387 krMalta Air
mån
31 jan.
137 krRyanair
tis
1 feb.
1127 krKLM
lör
5 feb.
1578 krBritish Airways
sön
6 feb.
647 krVueling

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Edinburgh till Rom

distanceAvstånd1928 km
durationGenomsnittlig restid med flyg3 h 5 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg783 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolagRyanair, Lufthansa eller Brussels Airlines

Flyg från Edinburgh till Rom är resa 1928 km lång och tar i genomsnitt 3 h 5 min med våra partner som Ryanair, Lufthansa eller Brussels Airlines. Direktförbindelser med flyg finns också. Du kan få den billigaste flygbiljetter för denna resa för så lite som 138 kr, men genomsnittspriset för flygbiljetter är 783 kr. Passagerare flyger oftast från Edinburgh Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport.

Resetips: Flyg från Edinburgh till Rom

Ta ett flyg enkelt till Rom. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Edinburgh to Rom.
FAQs

Hur pass billigt kan jag resa från Edinburgh till Rom med flyg?

Det billigaste sättet att ta sig till Rom från Edinburgh är med flyg och det kan kosta så lite som 138 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Edinburgh till Rom.

Vad brukar priset på en flyg biljett från Edinburgh till Rom ligga på?

I genomsnitt brukar resenärer betala runt 783 kr för att ta flyg från Edinburgh till Rom. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Rom från Edinburgh.

Hur långt är det från Edinburgh till Rom med flyg?

Innan du planerar din resa från Edinburgh till Rom kan det vara bra att veta att Rom är ungefär 1928 km från Edinburgh när du reser med flyg. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Edinburgh till Rom är det bäst att boka dina flyg biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.

Hur lång tid tar det att resa från Edinburgh till Rom med flyg?

En flyg resa från Edinburgh till Rom har en genomsnittlig restid på 3 h 5 min. Restiden kan dock variera beroende på specifika datum, helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att resa från Edinburgh till Rom så snabbt som möjligt.

Om jag vill resa med flyg, vilken flygplatser i Edinburgh och Rom borde jag välja?

Innan du börjar planera din resa från Edinburgh till Rom är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Edinburgh åker från Edinburgh Airport och landar på Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport i Rom.

Var ligger flygplatser i Edinburgh och i Rom?

När du planerar din resa till Rom från Edinburgh kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Edinburgh är Edinburgh Airport som ligger 10.5 km från cityområdet. I Rom är den mest populära flygplats Rome Leonardo da Vinci Fiumicino Airport och den ligger 22.3 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Edinburgh till Rom?

Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Edinburgh till Rom kan du ta flyg med Ryanair, Lufthansa eller Brussels Airlines. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Edinburgh och Rom för att se vilka bekvämligheter de har.

Hur köper jag flyg biljetter från Edinburgh till Rom?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Edinburgh till Rom med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Edinburgh till Rom på ett och samma ställe i Omios app.

Många av våra kunder som planerar en resa till Rom med flyg reser ofta även till ställen som Milan, Florens eller Paris. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Rom och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Många av våra kunder som reser med flyg till Rom besöker ofta även Milan, Florens eller Paris. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Rom och de andra populära destinationerna.

Flyg från Edinburgh till Rom: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver