JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
23 jan.
1873 krVueling
mån
24 jan.
1849 krAir France
tis
25 jan.
575 krVueling
ons
26 jan.
2883 krKLM
tors
27 jan.
508 krVueling
fre
28 jan.
1283 krHOP!
lör
29 jan.
575 krVueling
sön
30 jan.
1552 krVueling
tis
1 feb.
205 krRyanair
tors
3 feb.
206 krRyanair
fre
4 feb.
411 kreasyJet
lör
5 feb.
353 krRyanair
sön
6 feb.
479 kreasyJet
mån
7 feb.
412 kreasyJet
tis
8 feb.
480 kreasyJet
ons
9 feb.
438 kreasyJet
tors
10 feb.
225 krRyanair
fre
11 feb.
1236 kreasyJet

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Flyg Information från Edinburgh till Paris

distanceAvstånd873 km
durationGenomsnittlig restid med flyg1 h 50 min
priceGenomsnittligt biljettpris för flyg1 382 kr
changesDirektflygJa
carriersFlygbolageasyJet, Air France, Flybe, Transavia Airlines, Transavia France, British Airways eller KLM

Flyg från Edinburgh till Paris är färdväg 873 km lång och tar i genomsnitt 1 h 50 min med våra partner som easyJet, Air France, Flybe, Transavia Airlines, Transavia France, British Airways eller KLM. Direktförbindelser med flyg finns också. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 1 382 kr, kostar den billigaste flyg biljetten inte mer än 508 kr. Passagerare flyger oftast från Edinburgh Airport och landar på Paris Charles de Gaulle Airport.

Flygbolag: Mellan Edinburgh och Paris

Res mellan Edinburgh och Paris från 508 kr med Omios flyg partner! Du kan hitta de bästa tidtabellerna och biljetterna när du jämför och bokar den mest populär resa för dig.

KLM
Air France
Transavia Airlines

KLM är Nederländernas nationella flygbolag och erbjuder två typer av biljetter för din flyg från Edinburgh till Paris: Economy och Business.

Om du letar efter billiga KLM biljetter mellan Edinburgh och Paris, kolla in Omio! Med biljettpriser för enkel resa på sträckan Edinburgh till Paris med flyg från så lite som 2 883 kr när du bokar i förväg ska vi hjälpa dig att komma till Paris från Edinburgh genom att visa dig de senaste KLM erbjudandena, flyg tidtabeller och biljetter för denna rutt. Du kan också undersöka relevant biljettinformation i fråga om klasser och avgifter som är tillgängliga på denna rutt, såsom bagaepolicy och bekvämligheter ombord hos KLM. Om du söker efter KLM biljetter från Edinburgh till Paris i Omios app, kan du snabbt se om det rör sig om mobilbiljetter så att du kan resa utan papper när du tar flyg. Vare sig du letar efter den/det billigaste, snabbaste eller tidigaste flyg från Edinburgh till Paris som erbjuds, gör Omio det lättare än någonsin för dig att hitta en/ett perfekt flyg hos KLM så att du kan njuta av en lugn och bekväm resa.

Resetips: Flyg från Edinburgh till Paris

Ta ett flyg enkelt till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Edinburgh to Paris.
FAQs

Hur mycket kostar billiga flyg biljetter från Edinburgh till Paris?

Det billigaste sättet att ta sig till Paris från Edinburgh är med flyg och det kan kosta så lite som 508 kr, speciellt om du kollar upp priserna på biljetterna så tidigt som möjligt. Med Omio kan du spara pengar på dina flyg biljetter från Edinburgh till Paris.

Vad är genomsnittspriset på vad en resenär betalar för att resa med flyg från Edinburgh till Paris?

När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Edinburgh till Paris kan du vänta dig ett pris på 1 382 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.

Hur långt är avståndet från Edinburgh till Paris när man åker med flyg?

Du kan förvänta dig att avståndet från Paris till Edinburgh är runt 873 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Edinburgh till Paris är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.

Vad är genomsnittstiden för en resa från Edinburgh till Paris med flyg?

Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Edinburgh till Paris med flyg är 1 h 50 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Edinburgh till Paris.

Vilken är den mest använda flygplatser i Paris och i Edinburgh?

Innan du påbörjar din resa med flyg från Edinburgh till Paris kan det vara bra att veta att Edinburgh Airport är den mest populära flygplats för resenärer som åker från Edinburgh medan Paris Charles de Gaulle Airport är den mest populära flygplats för resenärer som anländer till Paris.

Var ligger de mest centrala flygplatser i Edinburgh och i Paris?

När du planerar din resa till Paris från Edinburgh kan det vara bra att veta hur långt bort flygplatser ligger från cityområdena. Den mest populära flygplats i Edinburgh är Edinburgh Airport som ligger 10.5 km från cityområdet. I Paris är den mest populära flygplats Paris Charles de Gaulle Airport och den ligger 23.6 km från cityområdet.

Vilka flygbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Edinburgh till Paris?

Om du letar efter billiga flyg från Edinburgh till Paris kan du lita på att easyJet, Air France, Flybe, Transavia Airlines, Transavia France, British Airways eller KLM kan ta dig till Paris snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra flygbolag för resor mellan Edinburgh och Paris för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.

Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Edinburgh till Paris?

Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Edinburgh till Paris med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Edinburgh till Paris på ett och samma ställe i Omios app.

Din flyg resa från Edinburgh till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!

Många av våra kunder som planerar en resa till Paris med flyg reser ofta även till ställen som London, Barcelona eller Amsterdam. Kolla Omio för att hitta de bästa resealternativen mellan Paris och dessa destinationer som också är värda att besökas.

Flyg från Edinburgh till Paris: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver