JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
27 nov.
2463 krnordic regional airlines oy
sön
28 nov.
1808 krKLM
tors
2 dec.
1139 krKLM
fre
3 dec.
884 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Edinburgh till Stockholm
Ta ett flyg enkelt till Stockholm. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Edinburgh to Stockholm.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Edinburgh till Stockholm med flyg?
De billigaste flyg biljetterna från Edinburgh till Stockholm är 884 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Edinburgh till Stockholm. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina flyg biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Edinburgh till Stockholm?
När du ska boka dina flyg biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med flyg från Edinburgh till Stockholm kan du vänta dig ett pris på 1 573 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka flyg biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är det från Edinburgh till Stockholm med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Stockholm till Edinburgh är runt 1313 km när du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Edinburgh till Stockholm är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Edinburgh till Stockholm?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Edinburgh till Stockholm med flyg är 2 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Edinburgh till Stockholm.
Vilken är den mest använda flygplatser i Stockholm och i Edinburgh?

När våra kunder bokar sina billiga flyg biljetter från Edinburgh till Stockholm reser de oftast från Edinburgh Airport i Edinburgh och landar på Stockholm Arlanda Airport i Stockholm. Det är alltid bra att känna till dessa flygplatser i Edinburgh och Stockholm innan du påbörjar din resa.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Edinburgh och Stockholm?

När du åker från Edinburgh kan det vara bra att veta att den flygplats som de flesta av Omios resenärer använder heter Edinburgh Airport och ligger 10.5 km från cityområdet. Om du planerar att stanna i Stockholm kan det vara bra att veta att den mest populära flygplats i Stockholm är Stockholm Arlanda Airport och ligger 36.4 km från cityområdet.

Vilka flygbolag erbjuder resealternativ från Edinburgh till Stockholm?
Omio samarbetar med många partner för att ge dig högsta möjliga service. När du ska åka från Edinburgh till Stockholm kan du ta flyg med Sas Airways, Norwegian Air Shuttle eller Ryanair. Se bara till att du kollar alla flygbolag som erbjuder resor mellan Edinburgh och Stockholm för att se vilka bekvämligheter de har.
Finns det någon direkt resa med flyg från Edinburgh till Stockholm?
Letar du efter en direkt resa med flyg från Edinburgh till Stockholm? I så fall kan du köpa flyg biljetter från Edinburgh till Stockholm med regional jet. Om du inte kan hitta några resor med flyg från Edinburgh till Stockholm kan du kolla på andra alternativ och kombinera de som passar bäst för att komma till Stockholm snabbast.
Kan jag köpa tur och retur flyg biljetter från Edinburgh till Stockholm?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Edinburgh till Stockholm med flyg antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Edinburgh till Stockholm på ett och samma ställe i Omios app.
Din flyg resa från Edinburgh till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Din flyg resa från Edinburgh till Stockholm måste inte ta slut i Stockholm. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Stockholm är Köpenhamn, Oslo eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Köpenhamn, Oslo eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!

Flyg från Edinburgh till Stockholm: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver