Bussar Wien Paris

De billigaste bussarna från Wien till Paris

Visar tider och priser för 02 apr.

Billigast

1062 kr

Genomsnittligt pris

1062 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

Billigast
01:30Wien20tim.30 22:00Paris
0 byten
1062 kr1Enkelresa

Busstidtabell Wien till Paris

Visar bussar för imorgon, söndag 2 april
01:30Wien20tim.30 22:00Paris
0 byten

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
02 apr.
mån
03 apr.
tis
04 apr.
ons
05 apr.
tors
06 apr.
fre
07 apr.
lör
08 apr.
sön
09 apr.
mån
10 apr.
tis
11 apr.
ons
12 apr.
tors
13 apr.
fre
14 apr.
lör
15 apr.
sön
16 apr.
mån
17 apr.
tis
18 apr.
ons
19 apr.
tors
20 apr.
fre
21 apr.
lör
22 apr.

De snabbaste bussarna från Wien till Paris

Visar tider och priser för 02 apr.

Snabbaste resan

20 tim. 30 m

Genomsnittligt pris

20 tim. 30 m

Bussar per dag

1

Distans

1034 km

Av 1 bussar som avgår från Wien till Paris dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

01:30Wien20tim.30 22:00Paris
0 byten
1062 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du en plats att bo på i Paris?

Visa på karta

Topphotell

Se mer

Hela hem & lägenheter

Se mer

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Översikt: Buss från Wien till Paris

distanceAvstånd1033 km
durationGenomsnittlig restid med buss17 h 45 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss990 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 2 direkt bussar per dag
carriersBussbolagEurolines Switzerland, Flixbus, Union Ivkoni International, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet

Bussresor från Wien till Paris är 1033 km lång och tar i genomsnitt 17 h 45 min med våra partners som Eurolines Switzerland, Flixbus, Union Ivkoni International, STUDENT AGENCY k. S. Eller RegioJet. Normalt går det det finns 2 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna rutt för så lite som 717 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 990 kr. Resande åker oftast från Vienna, International Busterminal (VIB) och anländer till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine).

Bussbolag: Student Agency eller FlixBus från Wien till Paris

Hitta de fördelaktigaste bussar mellan Wien och Paris med Omios resepartners Student Agency eller FlixBus från 717 kr. Vi visar de bästa köpen, tidtabellerna och biljetterna åt dig när du jämför och bokar din rutt.

FlixBus
Student Agency

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder buss tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt bussar på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa buss resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

FlixBus Wien till Paris buss information:

  • Genomsnittlig restid: 18 h 23 min
  • FlixBus Antal: 2 per dag

RegioJet är det ledande bussbolaget i Tjeckien. Välj bland följande biljettalternativ för din nästa buss mellan Wien och Paris: Low Cost, Standard, Fun & Relax, Relax och Business.

Restips: Bussar från Wien till Paris

Restips: Ta bussen till Paris. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Paris.
FAQs
Bussbiljetter från Wien till Paris kan vara så billiga som 717 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina bussbiljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
När du ska boka dina bussbiljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Wien till Paris kan du vänta dig ett pris på i genomsnitt 990 kr. Vi rekommenderar att boka bussbiljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
När du reser med buss från Wien till Paris kommer sträckan att ligga på cirka 1033 km. Du kan köpa dina billiga bussbiljetter från Wien till Paris i förväg genom Omio.
Restiden med buss från Wien till Paris kan variera beroende på specifika datum, helger och högtider, men den genomsnittliga restiden för denna resa är 17 h 45 min.

När våra kunder bokar sina billiga bussbiljetter från Wien till Paris åker de ofta från Vienna, International Busterminal (VIB) i Wien och kommer fram till Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) i Paris. Det kan underlätta att känna till dessa busstationerna i Wien och Paris i förväg.

Vienna, International Busterminal (VIB) är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Wien och den ligger 6.8 km från centrum. Den busstation i Paris som är mest populär bland resenärer är Paris, Quai de Bercy (Bercy Seine) som ligger 4.1 km från centrum.

Om du är intresserad av att köpa billiga biljetter från Wien till Paris, kolla in direkt buss från Wien till Paris med Flixbus. Om du inte kan hitta några bussbiljetter från Wien till Paris som passar dig kan du kolla Omio och våra andra resealternativ och erbjudanden.
I genomsnitt går går det 2 bussar om dagen från Wien till Paris. Och förbindelser kan se olika ut vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Den/Det tidigaste buss för denna resa avgår från Wien klockan 05: 15. Den/det sista buss lämnar Wien klockan 22: 45. Kolla med Omio för den senaste busstidtabeller från Wien till Paris och boka den bästa avgångstiden på ditt utvalda resedatum.
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Wien till Paris med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Wien till Paris på ett och samma ställe i Omios app.
Din bussresa från Wien till Paris måste inte ta slut i Paris. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Paris är London, Barcelona eller Amsterdam. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till London, Barcelona eller Amsterdam kan Omio hjälpa dig!
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Wien till Paris utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk