JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
5 dec.
218 krÖBB | Railjet
351 krFlixbus
mån
6 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
tis
7 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
ons
8 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
tors
9 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
fre
10 dec.
109 krÖBB | Euro City (EC)
296 krFlixbus
lör
11 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
sön
12 dec.
164 krÖBB | Railjet
285 krFlixbus
mån
13 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
tis
14 dec.
109 krÖBB | Railjet
Hitta priser
ons
15 dec.
109 krÖBB | Euro City (EC)
Hitta priser
tors
16 dec.
109 krÖBB | Railjet
351 krFlixbus
fre
17 dec.
164 krÖBB | Railjet
217 krFlixbus
lör
18 dec.
109 krÖBB | Railjet
373 krFlixbus
sön
19 dec.
164 krÖBB | Railjet
217 krFlixbus
mån
20 dec.
109 krÖBB | Railjet
329 krFlixbus
tis
21 dec.
109 krÖBB | Railjet
329 krFlixbus
ons
22 dec.
109 krÖBB | Railjet
406 krFlixbus
tors
23 dec.
164 krÖBB | Railjet
461 krFlixbus
fre
24 dec.
109 krÖBB | Railjet
217 krFlixbus
lör
25 dec.
109 krÖBB | Railjet
351 krFlixbus

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information från Wien till Graz

distanceAvstånd144 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 25 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss260 kr
frequencyAntal Buss10 per dag
changesDirekt bussJa, det finns 10 direkt bussar per dag
carriersBussbolagFlixbus eller BlaBlaCar

Bussar från Wien till Graz är resa 144 km lång och tar i genomsnitt 2 h 25 min med våra partner som Flixbus eller BlaBlaCar. Normalt går det det finns 10 bussar om dagen, inklusive direktförbindelser. Medan det genomsnittliga biljettpriset på denna resa ligger omkring 260 kr, kostar den billigaste buss biljetten inte mer än 99 kr. Resande avreser oftast från Wien Westbahnhof och anländer till Graz, Girardigasse (FlixBus Haltestelle).

Resetips

Bussar från Wien till Graz
Ta bussen till Graz. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Graz.
FAQs
Hur pass billigt kan jag resa från Wien till Graz med buss?
De billigaste buss biljetterna från Wien till Graz är 99 kr. Dessa låga priser kan dock variera beroende på hur tidigt du bokar dina biljetter från Wien till Graz. Om du vill spara pengar rekommenderar vi att du bokar dina buss biljetter tidigt för få ett så lågt pris som möjligt.
I genomsnitt, hur mycket brukar man spendera på en resa med buss från Wien till Graz?
Att resa med buss från Wien till Graz kostar i genomsnitt 260 kr. Priserna kan variera beroende på när du bokar, till exempel vilken tid på dygnet och året. Så tidigt som möjligt är oftast bäst!
Hur lång är sträckan mellan Graz och Wien om jag väljer att resa med buss?
När du reser från Wien till Graz med buss kan du räkna med att avståndet mellan Wien och Graz är ungefär 144 km. För att få en så smidig resa som möjligt rekommenderar vi att du bokar dina billiga buss biljetter så tidigt som möjligt!
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Wien till Graz?
Den genomsnittliga restiden med buss från Wien till Graz är 2 h 25 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Wien till Graz.
Vilka busstationer bör jag välja inför min resa från Wien till Graz?

När man reser med buss från Wien till Graz är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Wien på Wien Westbahnhof och de flesta anländer till Graz på Graz, Girardigasse (FlixBus Haltestelle).

Var hittar jag de busstationer som ligger närmast centrum i Wien och i Graz?

När du planerar din resa till Graz från Wien kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Wien är Wien Westbahnhof som ligger 2.9 km från cityområdet. I Graz är den mest populära busstation Graz, Girardigasse (FlixBus Haltestelle) som ligger 491 m från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Wien till Graz?
Om du letar efter billiga bussar från Wien till Graz kan du lita på att Flixbus eller BlaBlaCar kan ta dig till Graz snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Wien och Graz för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Finns det någon direkt resa med buss från Wien till Graz?
Om du letar efter en direkt resa från Wien till Graz kan du köpa dina buss biljetter från BlaBlaCar för att komma till Graz snabbt. Du kan också kolla in andra resealternativ och kombinera de som passar bäst för dig.
Hur många bussar är det mellan Wien och Graz om dagen?
I genomsnitt det finns 10 bussar om dagen från Wien till Graz. Buss tider och –förbindelser kan vara annorlunda vid veckoslut och högtider jämfört med vardagar.
Hur köper jag buss biljetter från Wien till Graz?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Wien till Graz med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Wien till Graz på ett och samma ställe i Omios app.
Många av våra kunder som reser med buss till Graz besöker ofta även München, Budapest eller Salzburg. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Graz och de andra populära destinationerna.
Din buss resa från Wien till Graz måste inte ta slut i Graz. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Graz är München, Budapest eller Salzburg. Om du vill förlänga din resa kan du hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till München, Budapest eller Salzburg kan Omio hjälpa dig!
Om jag inte har någon bil och vill resa från Wien till Graz, kan jag resa med buss?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Wien och Graz. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Wien till Graz så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Graz
Graz
Bekvämligheter