De billigaste bussarna från Wien till Warszawa

Visar tider och priser för 6 dec.

Cheapest

930 kr

Average

930 kr

Det bästa sättet att få ett billigt pris är att boka din biljett så långt i förväg som möjligt och att undvika att resa i rusningstrafik.

En genomsnittlig biljett från Wien till Warszawa kostar omkring 930 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 930 kr.

08:00Wien14tim.00 22:00Warszawa
0 changes
930 kr1Enkelresa

Busstidtabell Wien till Warszawa

Visar bussar för imorgon, mån 6 december
08:00Wien14tim.00 22:00Warszawa
0 changes

Detta är den sista bussen för dagen.

Finn alla datum och tider för denna resa

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

mån
6 dec.
329 krFlixbus
372 krryanair sun
tis
7 dec.
Hitta priser
1868 krLot Polish Airlines
ons
8 dec.
472 krFlixbus
126 krRyanair
tors
9 dec.
Hitta priser
117 krryanair sun
fre
10 dec.
Hitta priser
1438 krAustrian Airlines
lör
11 dec.
Hitta priser
192 krRyanair
sön
12 dec.
Hitta priser
115 krRyanair
mån
13 dec.
274 krFlixbus
90 krryanair sun
tis
14 dec.
Hitta priser
1438 krAustrian Airlines
ons
15 dec.
Hitta priser
90 krRyanair
tors
16 dec.
Hitta priser
124 krryanair sun
fre
17 dec.
Hitta priser
1133 krLot Polish Airlines
lör
18 dec.
Hitta priser
169 krRyanair
sön
19 dec.
Hitta priser
135 krRyanair
mån
20 dec.
929 krEurores
142 krryanair sun
tis
21 dec.
219 krFlixbus
1188 krLot Polish Airlines
ons
22 dec.
329 krFlixbus
169 krRyanair
tors
23 dec.
384 krFlixbus
237 krryanair sun
fre
24 dec.
384 krFlixbus
1167 krAustrian Airlines
lör
25 dec.
362 krFlixbus
1433 krtab

De snabbaste bussarna från Wien till Warszawa

Visar tider och priser för 6 dec.

Snabbaste resan

14 tim.

Genomsnittligt pris

14 tim.

Bussar per dag

1

Distans

556 km

Av 1 bussar som avgår från Wien till Warszawa dagligen så är 1 direktbussar, så det är ganska enkelt att undvika resor där du måste byta på vägen.

Dessa direktbussar täcker distansen 556 km på genomsnittligen 14 tim. men om du tajmar det rätt, så kan vissa bussar ta dig dit på bara 14 tim. .

De långsammaste bussarna tar 14 tim. och innebär vanligtvis ett byte eller två längs vägen, men du kanske kan spara några slantar om du är på en budget.

Snabbast
08:00Wien14tim.00 22:00Warszawa
0 changes
930 kr1Enkelresa

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Buss Information mellan Wien och Warszawa

distanceAvstånd555 km
durationGenomsnittlig restid med buss14 h 10 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss360 kr
changesDirektbussJa
carriersBussbolagFlixbus, Leo Express, PolskiBus, Infobus, Ecolines eller Eurores

Bussar från Wien till Warszawa är resa 555 km lång och tar i genomsnitt 14 h 10 min med våra partner som Flixbus, Leo Express, PolskiBus, Infobus, Ecolines eller Eurores. Direktförbindelser med buss finns också. Du kan få den billigaste bussbiljetter för denna färdväg för så lite som 230 kr, men genomsnittspriset för bussbiljetter är 360 kr. Resande avreser oftast från Wien Westbahnhof och anländer till Warsaw, Airport Lotnisko Chopina - Terminal Autokarowy.

Resetips

Bussar från Wien till Warszawa
Ta bussen till Warszawa. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Warszawa.
FAQs
Hur mycket kostar billiga buss biljetter från Wien till Warszawa?
Buss biljetter från Wien till Warszawa kan kosta så lite som 230 kr, speciellt om du bokar din resa långt i förväg. Omio hjälper dig med att spara pengar på semestern genom att hitta billiga erbjudanden på buss biljetter från Wien till Warszawa.
Vad brukar priset på en buss biljett från Wien till Warszawa ligga på?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning om genomsnittspriset. När du reser med buss från Wien till Warszawa kan du vänta dig ett pris på 360 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur lång är sträckan mellan Warszawa och Wien om jag väljer att resa med buss?
Innan du planerar din resa från Wien till Warszawa kan det vara bra att veta att Warszawa är ungefär 555 km från Wien när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Wien till Warszawa är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vad är den genomsnittliga restiden med buss från Wien till Warszawa?
Den genomsnittliga restiden med buss från Wien till Warszawa är 14 h 10 min. Men tänk på att restiden kan vara längre på till exempel helger och högtider. Det kan vara värt att komma ihåg när du bokar dina buss biljetter från Wien till Warszawa.
Vilka är de mest använda busstationer i Wien och i Warszawa?

Innan du planerar din resa från Wien till Warszawa kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Wien åker från Wien Westbahnhof och anländer till Warsaw, Airport Lotnisko Chopina - Terminal Autokarowy i Warszawa.

Hur långt från centrum i Wien och i Warszawa ligger de mest populära busstationer?

Wien Westbahnhof är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Wien och den ligger 2.9 km från cityområdet. Den busstation i Warszawa som är mest populär bland resenärer är Warsaw, Airport Lotnisko Chopina - Terminal Autokarowy som ligger 7.3 km från cityområdet.

Vilka bussbolag hos Omio erbjuder billiga resor från Wien till Warszawa?
Du kan lita på att minst en av våra pålitliga partner kan ta dig från Wien till Warszawa med buss. När du ska åka till Warszawa från Wien kan du resa med Flixbus, Leo Express, PolskiBus, Infobus, Ecolines eller Eurores. Det är dock alltid en bra idé att kolla in flera tillgängliga bussbolag för resor från Wien till Warszawa eftersom de kan skilja sig när det gäller bekvämligheter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena för buss biljetter från Wien till Warszawa?
Om du planerar att resa med buss från Wien till Warszawa kan du hitta dina enkelbiljetter eller tur och retur-biljetter online och boka med Omio. Du kan även använda vår app för att få all reserelaterad information på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Många av våra kunder som reser med buss från Wien till Warszawa reser vidare från Warszawa. Många väljer att fortsätta resan från Warszawa till närliggande destinationer som Berlin, Kraków eller Prag. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Många resenärer som anländer i Warszawa med buss utforskar även andra populära destinationer i närheten, som Berlin, Kraków eller Prag. Om du också vill upptäcka Berlin, Kraków eller Prag från Warszawa kan du låta Omio hitta de bästa resealternativen till låga priser.
Hur kan jag från Wien till Warszawa om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Om du inte har någon bil är det inga problem att resa med buss mellan Wien och Warszawa. Omio hjälper dig med att hitta de bästa avgångarna från Wien till Warszawa så att du kan jämföra och hitta något som passar. Omio's app gör det ännu enklare att hålla koll på din resa och dina biljetter.