JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

tors
2 dec.
206 krWestbahn
fre
3 dec.
152 krWestbahn
lör
4 dec.
206 krWestbahn
sön
5 dec.
152 krWestbahn
mån
6 dec.
152 krWestbahn
tis
7 dec.
152 krWestbahn

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Wien och Salzburg

distanceAvstånd251 km
changesDirektbussJa
carriersBussbolagLocomore, BlaBlaCar eller Flixbus

Bussar från Wien till Salzburg är resa 251 km lång med våra partner som Locomore, BlaBlaCar eller Flixbus. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Wien Westbahnhof och anländer till Salzburg, Lastenstrasse / Weiserhofstraße.

Resetips

Bussar från Wien till Salzburg
Ta bussen till Salzburg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Wien to Salzburg.
FAQs
Hur långt är det från Wien till Salzburg med buss?
Innan du planerar din resa från Wien till Salzburg kan det vara bra att veta att Salzburg är ungefär 251 km från Wien när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Wien till Salzburg är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilken busstation i Wien bör jag resa från? Vilken busstation i Salzburg bör jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Wien är Wien Westbahnhof. I Salzburg är den mest populära busstation bland resenärer Salzburg, Lastenstrasse / Weiserhofstraße.

Var ligger busstationer i Wien och i Salzburg?

När du planerar din resa till Salzburg från Wien kan det vara bra att veta hur långt bort busstationer ligger från cityområdet. Den mest använda busstation i Wien är Wien Westbahnhof som ligger 2.9 km från cityområdet. I Salzburg är den mest populära busstation Salzburg, Lastenstrasse / Weiserhofstraße som ligger 1.6 km från cityområdet.

Vilka kan ta mig från Wien till Salzburg med buss?
Om du letar efter billiga bussar från Wien till Salzburg kan du lita på att Locomore, BlaBlaCar eller Flixbus kan ta dig till Salzburg snabbt och smidigt. Det är även en bra idé att kolla in de andra bussbolag för resor mellan Wien och Salzburg för att se om de skiljer sig när det gäller bekvämligheter.
Din buss resa från Wien till Salzburg måste inte ta slut i Salzburg. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Salzburg är München, Prag eller Budapest. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till München, Prag eller Budapest kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss till Salzburg besöker ofta även München, Prag eller Budapest. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Salzburg och de andra populära destinationerna.
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Wien och Salzburg?
Kolla Omio för att jämföra de bästa bussar om du vill resa från Wien till Salzburg utan bil. Omio's app förvarar dina biljetter på ett och samma ställe för att göra din resa så smidig som möjligt.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Salzburg
Salzburg
Bekvämligheter