Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Resetips

Bussar från Stockholm till Säffle
Ta bussen till Säffle. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Säffle.
FAQs
Hur billig kan en buss biljett från Stockholm till Säffle vara?
Buss biljetter från Stockholm till Säffle kan vara så billiga som 299 kr beroende på hur långt i förväg du köper dina buss biljetter. Vi rekommenderar att du använder Omio för att leta efter de bästa erbjudandena och att du bokar dina biljetter så tidigt som möjligt!
Hur mycket är genomsnittspriset på en buss biljett från Stockholm till Säffle?
När du ska boka dina buss biljetter är det bra att ha en uppfattning av genomsnittspriset. När du reser med buss från Stockholm till Säffle kan du vänta dig ett pris på 300 kr i genomsnitt. Vi rekommenderar att boka buss biljetter i förväg för att få de bästa möjliga priserna.
Hur långt är avståndet från Stockholm till Säffle när man åker med buss?
Innan du planerar din resa från Stockholm till Säffle kan det vara bra att veta att Säffle är ungefär 292 kmifrån Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Säffle är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Hur lång tid kommer det ta för mig att resa från Stockholm till Säffle med buss?
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Stockholm till Säffle buss är 5 h 10 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Stockholm till Säffle.
Vilken busstation i Stockholm borde jag resa från? Vilken busstation i Säffle borde jag resa till?

Den mest populära busstation för resenärer som åker från Stockholm är Stockholm, Centralstation. I Säffle är den mest populära busstation bland resenärer Säffle, E18 (Knöstad Bytespunkt).

Var ligger de mest populära busstationer i Stockholm till Säffle?

Om du planerar att resa med buss från Stockholm kan du räkna med att åka 0 km från cityområdet till den buss station som är mest populär, Stockholm, Centralstation. När du anländer i Säffle kan du räkna med att resa 14 km från Säffle, E18 (Knöstad Bytespunkt) till cityområdet.

Kan Omio hjälpa mig med att hitta sista-minuten buss biljetter från Stockholm till Säffle?
Omio kan snabbt hjälpa dig med att hitta billiga sista-minuten-biljetter att jämföra med om du planerar att resa från Stockholm till Säffle med buss antingen enkel resa eller tur och retur. Du kan hitta all information om din resa från Stockholm till Säffle på ett och samma ställe i Omio's app.
När jag kommit fram till Säffle från Stockholm med buss, finns det några andra ställen som är värda ett besök i närheten av Säffle?
Många av våra kunder som reser med buss till Säffle besöker ofta även Oslo, Göteborg eller Karlstad. Omio kan hjälpa dig med att planera din resa och hitta de bästa resealternativen mellan Säffle och de andra populära destinationerna.
Hur kan jag från Stockholm till Säffle om jag inte har någon bil? Kan jag ta buss istället?
Att resa från Stockholm till Säffle utan bil är inga problem! Kolla Omio och jämför de bästa resealternativen med buss. Du kan också använda Omio's app för att hålla koll på information om din resa och dina biljetter från Stockholm till Säffle.
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69