Bussar Örebro Säffle

tors 11 apr.
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

sön
14 apr.
mån
15 apr.
tis
16 apr.
ons
17 apr.
tors
18 apr.
fre
19 apr.
lör
20 apr.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Översikt: Buss från Örebro till Säffle

distanceAvstånd130 km
durationGenomsnittlig restid med buss2 h 20 min
priceGenomsnittligt biljettpris för buss131 kr
frequencyAntal Buss2 per dag
changesDirekt bussNej
carriersBussbolagVy Bus4You, FlixBus eller Vy Bus4You

Bussresor från Örebro till Säffle är 130 km lång och tar i genomsnitt 2 h 20 min med våra partners som Vy Bus4You, FlixBus eller Vy Bus4You. Normalt går det det finns 2 bussar dagligen. Medan det genomsnittliga biljettpriset för denna resa ligger på omkring 131 kr, kostar den billigaste bussbiljetter inte mer än 123 kr. Resande åker oftast från Örebro, Resecentrum och anländer till Säffle, E18 (Knöstad Bytespunkt).

Bussbolag: Vy Bus4You eller FlixBus från Örebro till Säffle

Hitta den bästa rutt mellan Örebro och Säffle med Vy Bus4You eller FlixBus. Att jämföra tidtabeller och priser och boka den mest överkomlig resa har aldrig varit lättare med över 1 000 reseoperatörer hos Omio.

Nettbuss är det största bussbolaget i Norge och för din nästa tur med buss från Örebro till Säffle kan du välja mellan två olika biljettyper: Economy och Plus.

Restips: Bussar från Örebro till Säffle

Restips: Ta bussen till Säffle. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Örebro to Säffle.
FAQs
Du kan förvänta dig att avståndet från Säffle till Örebro är runt 130 km när du reser med buss. Om du funderar på att köpa en bussbiljett från Örebro till Säffle är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för bussar.
Det är alltid bra att veta hur lång tid det kommer ta att komma fram till din destination. Genomsnittstiden för en resa från Örebro till Säffle med buss är 2 h 20 min men resan kan ta längre tid på helger och högtider. Omio hjälper dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa från Örebro till Säffle.

Innan du planerar din resa från Örebro till Säffle kan det vara bra att veta att de flesta resenärer som reser med buss från Örebro åker från Örebro, Resecentrum och anländer till Säffle, E18 (Knöstad Bytespunkt) i Säffle.

Om du planerar att resa med buss från Örebro kan du räkna med att åka 1.2 km från centrum till den busstation som är mest populär, Örebro, Resecentrum. När du anländer till Säffle kan du räkna med att resa 14.1 km från Säffle, E18 (Knöstad Bytespunkt) till centrum.

Det genomsnittliga antalet bussar som avgår från Örebro till Säffle är 2 om dagen. Busstidtabeller och förbindelserna kan se olika ut mellan vardagar och helger.
Första Örebro till Säffle buss avgår klockan 09: 40   och sista buss från Örebro till Säffle går klockan 13: 10. Kolla de senaste busstidtabeller från Örebro till Säffle hos Omio och hitta den bästa tiden för att resa till din destination.
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Säffle från Örebro. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Örebro till Säffle och köp dina billiga bussbiljetter idag!

Bussar från Örebro till Säffle: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver

HemBussarBussar SäffleBussar Örebro Säffle

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk