Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Nettbuss
Alsa
National Express
Swebus

Buss Information mellan Stockholm och Kongsberg kommun

distanceAvstånd476 km
changesDirektbussJa

Bussar från Stockholm till Kongsberg kommun är färdväg 476 km lång med våra partner som. Direktförbindelser med buss finns också. Resande avreser oftast från Stockholm Centralstation och anländer till Kongsberg, knutepunkt.

Resetips

Bussar från Stockholm till Kongsberg kommun
Ta bussen till Kongsberg kommun. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Kongsberg kommun.
FAQs
Hur lång är sträckan mellan Kongsberg kommun och Stockholm om jag väljer att resa med buss?
Innan du planerar din resa från Stockholm till Kongsberg kommun kan det vara bra att veta att Kongsberg kommun är ungefär 476 km från Stockholm när du reser med buss. För att få de bästa priserna när du bokar din resa från Stockholm till Kongsberg kommun är det bäst att boka dina buss biljetter hos Omio så tidigt som möjligt.
Vilken busstation i Stockholm bör jag resa från? Vilken busstation i Kongsberg kommun bör jag resa till?

När man reser med buss från Stockholm till Kongsberg kommun är det bra att veta att de flesta resenärer åker från Stockholm på Stockholm Centralstation och de flesta anländer till Kongsberg kommun på Kongsberg, knutepunkt.

Var ligger busstationer i Stockholm och i Kongsberg kommun?

Stockholm Centralstation är den busstation som är mest använd av Omios resenärer i Stockholm och den ligger 502 m från cityområdet. Den busstation i Kongsberg kommun som är mest populär bland resenärer är Kongsberg, knutepunkt som ligger 334 m från cityområdet.

Din buss resa från Stockholm till Kongsberg kommun måste inte ta slut i Kongsberg kommun. Andra destinationer som är värda att utforska i närheten av Kongsberg kommun är Oslo, Sandefjord eller Göteborg. Om du vill förlänga din resa och hitta de bästa och billigaste sätten att ta dig till Oslo, Sandefjord eller Göteborg kan Omio hjälpa dig!
Många av våra kunder som reser med buss från Stockholm till Kongsberg kommun reser vidare från Kongsberg kommun. Många väljer att fortsätta resan till från Kongsberg kommun till närliggande destinationer som Oslo, Sandefjord eller Göteborg. Kolla Omio för att hitta billiga buss biljetter till dessa destinationer!
Om jag inte har någon bil, hur kan jag hitta de bästa resorna med buss för att åka mellan Stockholm och Kongsberg kommun?
Inga problem, låt Omio sköta det åt dig! Du behöver faktiskt ingen bil om du vill resa till Kongsberg kommun från Stockholm. Kolla Omio för att hitta de bästa resevägarna med buss från Stockholm till Kongsberg kommun och köp dina billiga buss biljetter idag!
Stationer

Viktiga stationer och flygplatser för denna resa

Stockholm
Stockholm, Cityterminalen
Bekvämligheter
Mat & dryck
Toalett

Vanliga frågor

Var är busstationen och hur tar man sig enklast dit?
Denna station är belägen inom gångavstånd och är förbunden med andra stadsdelar via lokaltrafik.<br>Tunnelbanelinjerna T10, T11, T13, T14, T17, T18, T19<br>Busslinjerna 47, 69

Bussar från Stockholm till Kongsberg kommun: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver