Stockholm till Bryssel

tors 30 maj
+ Lägg till returresa
QR-Code
Skanna för att hämta vår gratisapp
Använd vår app för att få liveuppdateringar om resor och boka mobilbiljetter för tåg, bussar, flyg och färjor.
App Store
rate4.9
42K betygsättningar
Google Play
rate4.6
136K omdömen

Resealternativ
från Stockholm till Bryssel

Du kan ta dig från Stockholm till Bryssel med tåg, buss och flyg.

Vår rekommendation
bus

Det bästa sättet att resa från Stockholm till Bryssel är med buss eftersom buss erbjuder den bästa kombinationen av pris och snabbhet.

FlixBus
22:2928tim.36
Stockholm
03:05Bryssel
1321 kr1Enkelresa
0 byten
Billigast
FlixBus
22:2928tim.36
Stockholm
03:05Bryssel
1321 kr1Enkelresa
0 byten
Snabbast
FlixBus
22:5928tim.06
Stockholm
03:05Bryssel
2386 kr1Enkelresa
0 byten
Andra alternativ
FlixBus
22:1037tim.15
Stockholm
11:25Bryssel
2153 kr1Enkelresa
0 byten

Hitta alla datum och tider för denna resa med tåg, buss och flyg .

JÄMFÖR Priser för tåg, bussar och flyg

tors
30 maj
fre
31 maj
lör
01 juni
sön
02 juni
mån
03 juni
tis
04 juni
ons
05 juni
tors
06 juni
fre
07 juni
lör
08 juni
sön
09 juni
mån
10 juni
tis
11 juni
ons
12 juni
tors
13 juni
fre
14 juni
lör
15 juni
sön
16 juni
mån
17 juni
tis
18 juni
ons
19 juni

Reseinformation mellan Stockholm och Bryssel

distanceAvstånd1280 km
modeTillgängliga transportmedelTåg, buss eller flyget
pricePrisspann för biljetter823 kr - 1 099 kr
cheapestBilligaste transportmedelTåg • 823 kr • 21 h 14 min
fastestSnabbaste transportmedelFlyg • 1 099 kr • 2 h 10 min
carriersPopulära resebolagFlixBus, SAS eller Deutsche Bahn

Res 1280 km med tåg, buss eller flyget mellan Stockholm och Bryssel. FlixBus, SAS eller Deutsche Bahn är de bolag som normalt trafikerar denna rutt. Resande kan även åka direkt med buss, flyg eller tåg från Stockholm till Bryssel.

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn
SNCF

Resebolag: KLM, Lufthansa eller Brussels Airlines från Stockholm till Bryssel

Res med KLM, Lufthansa eller Brussels Airlines resor mellan Stockholm och Bryssel till fantastiska priser. Omio hittar och biljetter till över 1 000 resebolag åt dig; allt på en plats.

Deutsche Bahn (DB) är den främsta utföraren av resa tjänster i Tyskland med i genomsnitt 40 000 resor per dag. Ett särskilt kännetecken för Deutsche Bahn är dess breda spektrum av biljettyper med sparerbjudanden som Sparpreis och Super Sparpreis samt flexibla avgifter och rabattkort som Bahncard 25, 50 och 100, som du även kan använda för din resa från Stockholm till Bryssel. DB använder olika typer av resor såsom ICE (Intercity Express), IC (Intercity), EC (Eurocity), IRE (Interregio-Express), RE (Regional Express) och RB (Regionalbahn) på sina rutter, som skiljer sig i fråga om komfort och restid. Exempelvis är toaletter standard, medan tjänster som restaurangvagn eller fri WiFi bara finns på vissa resor.

FlixBus är en av Europas ledande operatörer inom marknaden för lågprisbuss. Bussbolaget grundades i Tyskland och erbjuder resa tjänster för långdistans i Europa och USA. FlixBus trafikerar också natt resor på utvalda rutter över hela Europa. Standardtjänster på FlixBus inkluderar fri WiFi, eluttag för att ladda din telefon, surfplatta eller bärbara dator under långa resa resor, extra benutrymme, bagageutrymme och toaletter. Du kan även köpa snacks och drycker ombord. FlixBus erbjuder endast standardbiljett på alla sina rutter och varje resande får medföra ett handbagage och ett bagage som lämnas i lastutrymmet. Extra avgift tas ut för ytterligare bagage och särskilda platsbokningar, till exempel om du vill boka en extra stol, bordsplats eller panoramastol.

Austrian Airlines är Österrikes ledande flygbolag och du kan välja mellan Economy Class och Business Class för din nästa resa från Stockholm till Bryssel.

Restips: Resor från Stockholm to Bryssel

Restips: Enkla resor till Bryssel. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Stockholm to Bryssel.
FAQs

Du kan resa från Stockholm till Bryssel 3 på flera olika sätt: tåg, buss eller flyg.

En tåg resa är det billigaste sättet att resa från Stockholm till Bryssel, vilket kostar i genomsnitt 823 kr.

Detta är i jämförelse med andra sätt att ta sig till Bryssel:

En tåg resa kostar vanligen 38 kr mindre än en resa till Bryssel med buss, som kostar i genomsnitt 861 kr för samma tur.

En/Ett tåg kostar i allmänhet 276 kr mindre än en/ett flyget för samma färdvägen. En/Ett flyg kostar i genomsnitt 1 099 kr från Stockholm till Bryssel.

Det snabbaste sättet att resa mellan Stockholm och Bryssel är med flyget, vilket tar i genomsnitt 2 h 10 min   jämfört med andra alternativ som kan ta längre tid till din destination:

Att ta en/ett buss kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 25 h 15 min  

Att ta en/ett tåg kräver som jämförelse i genomsnitt en restid på 21 h 14 min  

Bryssel ligger ungefär 1280 km från Stockholm.

Den genomsnittliga dagliga turtätheten från Stockholm till Bryssel är:

 • Omkring 1 buss om dagen.
 • 1 tåg dagligen.

Vi rekommenderar dig dock att kolla specifika resdatum för din färdväg från Stockholm till Bryssel, eftersom reguljära turer med tåg, buss eller flyget kan variera beroende på säsong och veckodag.

Dessa är de mest populära avgångs- och ankomstplatserna när man reser från Stockholm till Bryssel:

 • De flesta resande tar sin/sitt buss från Västerås, Stockholm Västerås Flygplats och anländer till Brussels, Brussels South (Gare du Midi).
 • De flesta resande tar sin/sitt flyget från Stockholm Arlanda Airport och anländer till Bryssel-Zaventem flygplats.
 • De flesta resenärer tar en/ett tåg från Stockholms centralstation till Bryssel-Midi.

Om du framför allt vill hitta ett bra köp till din resa från Stockholm till Bryssel kan vi hjälpa dig att hitta de resebolag som ger dig bäst valuta för pengarna:

 • Resa med FlixBus för bussar till Bryssel. Om du söker ett bra biljetttköp, titta efter FlixBus för biljetter från Stockholm till Bryssel hos Omio för att få 861 kr.
 • Resa med SAS, Lufthansa, CityJet, Austrian Airlines, SWISS, KLM, Brussels Airlines, LOT Polish Airlines, Ryanair, Air Baltic, KLM Cityhopper, LAER, Malta Air, Vueling Airlines, TAP Portugal, Air Serbia, regional jet, Lufthansa Cityline (2), nordic regional airlines oy, Finnair eller Eurowings för flyg till Bryssel. Om du söker ett bra biljetttköp, titta efter Ryanair för biljetter från Stockholm till Bryssel hos Omio för att få 282 kr.
 • Resa med Deutsche Bahn, SJ, Snälltåget eller EuroNight för tåg till Bryssel. Om du söker ett bra biljetttköp, titta efter Snälltåget för biljetter från Stockholm till Bryssel hos Omio för att få 3 666 kr.

Ja, det finns direktförbindelser från Stockholm till Bryssel med följande reseoperatörer:

 • Du hittar direkt bussar med.
 • Du kan ta en/ett direkt flyget med SAS eller Brussels Airlines.
 • Du hittar direkt tåg med.

Direktförbindelser spar i allmänhet tid åt dig plus att du får bättre komfort på din resa till Bryssel eftersom du inte behöver göra något byte, vilket är värt att tänka på innan du bokar dina biljetter mellan Stockholm och Bryssel.

Många av våra kunder som bokar en resa från Stockholm till Bryssel utökar ofta sin semester och reser till andra populära destinationer som Paris, Amsterdam, Bruges, London eller Berlin. Om du funderar på att foga ytterligare en destinationion till din resplan mellan Stockholm och Bryssel, kan du låta Omio hitta de bästa förbindelserna mellan Bryssel och något av dessa excellenta resmål åt dig i dag!

Utforska området med färja

HemResorTill BrysselStockholm till Bryssel

Omio appen gör det enkelt att planera resor

Vi tar dig var du än vill åka. Från tåguppdateringar i realtid till mobilbiljetter, så är vår innovativa app det ideala sättet att planera och hålla koll på dina resor.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuta
Språk