JÄMFÖR Priser för olika transportsätt

lör
23 okt.
952 krDeutsche Bahn with connection
Hitta priser
2548 krLufthansa Cityline
sön
24 okt.
1375 krDeutsche Bahn
Hitta priser
Hitta priser
tis
26 okt.
602 krDeutsche Bahn
Hitta priser
1474 krLot Polish Airlines
ons
27 okt.
602 krDeutsche Bahn
Hitta priser
251 krryanair sun
tors
28 okt.
634 krDeutsche Bahn
900 krcomati
933 krSas Airways

Dessa företag litar på oss. Vi säljer alla deras biljetter på ett ställe.

Ryanair
Easyjet
Eurowings
Vueling
Boende

Behöver du ett boende?

visa på karta
Topphotell
Hela hem & lägenheter

Hitta det bästa boendet för dig, med vår partner Booking.com

Se alla

Resetips

Flyg från Prag till Göteborg
Ta ett flyg enkelt till Göteborg. Oavsett om du vill ha snabbt, billigt eller något helt annorlunda, så har våra reseexperter samlat allt du behöver veta så att du kan hitta de bästa alternativen från Prag to Göteborg.
FAQs
Hur billig kan en flyg biljett från Prag till Göteborg vara?
Flyg biljetter från Prag till Göteborg kan vara så billiga som 183 kr, men de här priserna beror helt på hur tidigt du bokar dina biljetter. Vi rekommenderar att använda Omio för att få tag på de billigaste flyg biljetterna för din nästa resa och att köpa biljetterna så tidigt som möjligt.
Hur mycket är genomsnittspriset på en flyg biljett från Prag till Göteborg?
I genomsnitt brukar resenärer betala runt 1 152 kr för att ta flyg från Prag till Göteborg. Ju tidigare du bokar desto större är chanserna för att hitta billiga biljetter till Göteborg från Prag.
Hur långt avstånd är det mellan Göteborg och Prag med flyg?
Du kan förvänta dig att avståndet från Göteborg till Prag är runt 862 kmnär du reser med flyg. Om du funderar på att köpa en flyg biljett från Prag till Göteborg är det smart att boka långt i förväg för att få de lägsta priserna för flyg.
Hur lång tid tar flyg från Prag till Göteborg?
När du reser med flyg är det bra att veta hur lång tid resan kommer ta. Vi kan hjälpa dig med att hitta billiga biljetter för att snabbt resa mellan Prag och Göteborg. På ett ungefär kan resan från Prag till Göteborg med flyg ligga på 1 h 30 min.
Vilken är den mest använda flygplatser i Göteborg och i Prag?

Innan du börjar planera din resa från Prag till Göteborg är det bra att veta att de flesta resenärer som reser med flyg från Prag åker från Prague Vaclav Havel Airport och landar på Göteborg-Landvetter Flygplats i Göteborg.

Hur lång reseväg kan jag räkna med från flygplats till cityområdena i både Prag och Göteborg?

Om du planerar att ta en flyg från Prag kan du räkna med att resa 11 km från cityomrrådet till den mest använda flygplats, Prague Vaclav Havel Airport. När du kommer fram till Göteborg med flyg kan du räkna med att resa 20 km från den populära Göteborg-Landvetter Flygplats till cityområdet.

Vilka flygbolag har reseerbjudanden mellan Prag och Göteborg?
För att hitta bästa flyg från Prag till Göteborg, kan du använda dig av dessa flygbolag: Ryanair, csa eller Norwegian Air Shuttle. Det är dock alltid smart att kolla in alla flygbolag som erbjuder resor från Prag till Göteborg och ta reda på vilka bekvämligheter de erbjuder.
Hur köper jag flyg lågprisbiljetter om jag vill resa från Prag till Göteborg?
Det är enklare än någonsin att hitta bra priser på enkelresor och tur och retur-biljetter med flyg från Prag till Göteborg med Omio. Välj dina resedatum och köp de bästa biljetterna till din enkelresa eller tur och retur-resa. Omio's app ger dig tillgång till all reserelaterad information på ett och samma ställe.
Planerar du att resa från Prag till Göteborg med flyg? Kolla in de mest populära destinationerna i närheten av Göteborg som du kanske också vill besöka.
Många av våra kunder som reser med flyg från Prag till Göteborg reser vidare från Göteborg. Många väljer att fortsätta resan till från Göteborg till närliggande destinationer som Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Kolla Omio för att hitta billiga flyg biljetter till dessa destinationer!

Flyg från Prag till Göteborg: relaterad information

Här är några andra källor som kanske har den information du behöver